Huis > Informatie

Ningbo Inyan Solar Technology Co., Ltd. is een high-tech-onderneming ertoe verbonden ontwikkeling, productie, verkoop van zonne-energie, wind en andere hernieuwbare energieproducten voor conversie en het ontwerp van fotovoltaïsche power generatiesysteem. Inyan producten en diensten dekken DC solar verlichtingssystemen, draagbare DC andamp; AC home zonne-energie generatoren, off-grid ononderbroken zonne-energiesystemen, hybride zonne-andamp; wind energie opslagsystemen, zonne-pompen systemen, zonne-beluchting systemen en Pay-as-you-go nieuwe zonne-energiesystemen. De producten worden toegepast op residentiële gebieden, eilanden, dorpen en plattelandsgemeenschappen zonder elektriciteit enz.


Inyan Solar werd in 2011 opgericht door Mr. Carl Wang (eigenaar), arts Li, uitstekende research in andamp; ontwikkeling en verkoopteams om te helpen de hele natie te transformeren door het leveren van betaalbare zonne-energie-onafhankelijkheid aan elke huiseigenaar.


Onze missie, onze droom, onze visie is voor elk volk hebben de veiligheid van het bezitten van het systeem van hun eigen alternatieve energie voor hun hele huis en energie behoeften.Sleutelwaarden aan klanten


Kwaliteit productie: Met ISO-9001 certificaat, we hebben opgebouwd een ongeëvenaarde

kwaliteitscontrolesystemen van inkomende materialen in Gereedgemeld de complete solar-systemen.

Beste Service: Wij bieden exclusieve bijstand en responsieve service, van productontwerp naar technische ondersteuning en marketing programma.

Totale systeem voor kwaliteitsborging: Van ontwerp, fabricage, tot service, bieden wij een totaal systeem voor kwaliteitsborging om te waarborgen van hoogwaardige andamp; betrouwbare producten.


Zonne-oplossingen voor iedereen, overal


Onze producten en oplossingen zijn gemaakt om te voldoen aan allerlei vormen van zonne-energie moet van 3W 5KW. Zelfs een 3W solar verlichting kit zou kunnen brengen je grote verrassing voor een kleine twee slaapkamer huis in landelijk dorp. Komen, join de Inyan Solar. Ga zonne-energie te sparen geld en het milieu.


ONZE VISIE


Waarom kiezen voor Inyan Solar?

Omdat we hard voor u werken... Onze slogan is "Turn leeft voort over de hele wereld" en ons primaire doel is het vinden van de meest betaalbare manier om te helpen onze klanten van hoge energie kosten slachtoffers omzetten in energie onafhankelijke huiseigenaren.

Niet alle mensen zijn kundig voor veroorloven zonne-energie. Zo ontwikkelden we een scala aan Pay As You Go zonne-energie systeem dat veranderen de levens van een aantal van's werelds armste gemeenschappen doordat een schone, goedkope en duurzame zonne-energie in hun huizen. Ze kunnen gemakkelijk de zonne-energie door een dag, een week, een maand of een jaar vanaf de distributeur huren. Dit project lopen zeer goed in Guatemala, India, Kenia, Nigeria, Congo en andere Afrikaanse landen.


Pay-as-you-go zonne-energie opstijgt in Afrika


Wij geloven dat het Pay As You Go zonne-energie systeem bewezen is de nieuwe trend in Afrika en over de hele wereld!


2a3b7611-069b-4cb3-b4d7-5e863055677b.png