Huis > Nieuws > Inhoud

Balanceren Scooter Green Products

Aug 15, 2017

Balanceren Scooter Green producten

Met het versterken van het bewustzijn van mensen om de bescherming van het milieu, balanseer scooters geleidelijk in de visie van de mensen. Evenwichtige scooters zijn een nieuw type groen product dat moderne mensen gebruiken als vervoermiddel en recreatie. Dus wat is de hoofdstructuur van het evenwetsschaatsbord?

Evenwichtige scooters bestaan voornamelijk uit twee delen, een deel van het evenwicht is het hoofdlichaam van de scooter; het andere deel is het evenwicht van de richting van de schuifregelaar. De richting van het handvat wordt gebruikt om de richting van het proces van het rennen van het lichaam te regelen; en evenwicht het hoofdlichaam van de scooter wordt de belangrijkste reden voor de zelfbalanserende auto genoemd, de volgende beschrijft de hoofdstructuur van het evenwichtskateboard hoofdstructuur:

1. Control circuit board: controle printplaat en bevat de sensormodule, de bedieningsmodule, de motorbesturingsmodule;

2. Saldo sensor componenten: de gyroscope, of gyroscope en accelerometer combinatie;

3. Batterij: gebruikt momenteel de batterij in de batterij op lood-zuur batterijen en lithium gebaseerde af te stemmen;

4. Motor: gebruikt in het evenwicht van scooters of wielbalen boven de motor, van de functie kan ruwweg verdeeld worden in gelijkstroommotor, stepper motor, servomotor; van de structuur is verdeeld in penseelmotor en borstelloze motor; Uit het evenwicht van het motorprogramma is verdeeld in een onafhankelijk motor plus versnellingsprogramma en het wiel van een wielaandrijving.

5. Andere onderdelen: inclusief auto's, wielen enzovoort.

Wat is de samenstelling van de structuur voor het evenwicht van het skateboard vandaag, zodat iedereen hier kan delen, het evenwicht van scooters met behulp van batterijtoevoer, het milieu volledig vervuildingsvrij, helemaal groen en kan herhaaldelijk worden gebruikt. En de motor rijdt hoog rendement, lage ruis efficiëntie, waardoor de geluidsoverlast vermindert, maar ook energie besparen.

Wiel: Multifunctionele PU-schokdempers, als het gebruik van het aantal keren (ongeveer 1 week tweemaal), het beste voor elke zes maanden, zoals frequent gebruik (ongeveer 1 week 5 keer), het beste elke maart Een elektrisch skateboard wiel.

Pedaal: laagwaardig elektrisch scooterpedaal kan het gewicht van kleine volwassenen een stap op de bocht weerstaan, pedaal buigen genoeg om de gehele skateboardstructuur te beïnvloeden, zodat de speler niet handig of zelfs gevaarlijk kan zijn en het algemene veiligheidspedaal kan bestand tegen 110 kg Het volgende gewicht.