Huis > Nieuws > Inhoud

DC en AC zonne-energie systeem vervuilingvrije groene energie

Jun 13, 2017

DC en AC Solar Power System Verontreinigingvrije groene energie

Zonne-energie is een onuitputtelijke, vervuilingvrije groene energie die door de natuur wordt gegeven, maar het heeft een willekeurige, intermitterende aard. Naar schatting is de aarde energie van de zon per jaar ongeveer 7 × 1017 kWh, China's land een jaar van zonne-energie verkregen in 1,3 × 1016 kWh of zo. Vanwege de verschillende breedtegraad en lengtegraad van elke regio op de aarde zijn de gemiddelde dagelijkse zonneschijn en zonneschijn in China heel anders. De gemiddelde dagelijkse zonneschijn in China ligt in het bereik van 2,6 kWh / m2d ~ 6,4 kWh / m2d, 300 uur.

Het zonne-energievoorzieningssysteem bestaat uit een zonnecelmodule, een zonne-regelaar en een batterij (groep). Volgens de werkelijke behoeften kan ook inverter worden geconfigureerd. Zonne-energie is een schone hernieuwbare energie. In het leven van mensen heeft werk een breed scala aan rollen, waarvan er de omzetting van zonne-energie in elektriciteit is, zonne-energie is verdeeld in warmtekrachtopwekking en fotovoltaïsche energieopwekking. Over het algemeen verwijst zonne-energie naar de zonne-fotovoltaïsche stroomopwekking, zonder bewegende delen, geen geluid, geen vervuiling, hoge betrouwbaarheid, in afgelegen gebieden van communicatie voedingssysteem heeft een uitstekende toepassingsvooruitzichten.

De rol van elk onderdeel is:

(1) zonnepanelen: zonnepanelen zijn zonne-energie-systeem in het kerndeel van het zonne-energievoorzieningssysteem is het meest waardevolle onderdeel. Zijn rol is om de stralingsenergie van de zon in elektrische energie om te zetten, of naar de batterij te sturen of om het ladingwerk te bevorderen. De kwaliteit en kosten van zonnepanelen bepalen direct de kwaliteit en de kosten van het gehele systeem.

(2) zonne-regelaar: de rol van zonne-regelaar is om de werkstatus van het gehele systeem te controleren, en de batterij heeft een ladingbeveiliging gespeeld over de ontladingsbeschermingsrol. Bij het grotere temperatuurverschil dient de gekwalificeerde controller ook de functie van temperatuurcompensatie te hebben. Andere bijkomende functies, zoals lichtregelaars, tijdschakelaars, schakelaars moeten optioneel zijn.

(3) batterij: gewoonlijk loodbatterijen, klein microsysteem, kunnen ook nikkel-metaalhydride batterijen, nikkel-cadmium batterijen of lithium batterijen worden gebruikt. De rol ervan is aan het licht wanneer de zonnecelcomponenten worden opgeslagen in de stroom die wordt opgeslagen tot de tijd die nodig is om te vrijgeven.

Zonnevoeding systeem is verdeeld in off-grid zonne-energie systeem, en zonne-energie systeem en gedistribueerd zonne-energie systeem:

1, off-grid zonne-energievoorziening systeem voornamelijk door de zonnecel componenten, controllers, batterijen, zoals de uitgangsstroom voor de AC 220V of 110V, moet ook de omvormer configureren.

2, is het net-aangesloten zonne-energievoorzieningssysteem gegenereerd door zonne-modules DC-vermogen via de rooster-omvormer in het netsnoer in overeenstemming met de vereisten van de directe toegang tot het openbare stroomnet. Grid-aangesloten energieopwekkersystemen zijn gecentraliseerde grootschalige grid-aangesloten energiecentrales zijn over het algemeen op het niveau van de staatsinstallaties. Het belangrijkste kenmerk is dat de stroomopwekking rechtstreeks naar het raster kan worden vervoerd, waarbij de uniforme toewijzing van stroom naar de stroomtoevoer van de gebruiker wordt vervoerd. Maar deze energiecentrale investering, bouwperiode is lang, beslaat een gebied van grote, niet veel ontwikkeling. Het gedecentraliseerde kleinschalige stroomopwekkingssysteem, met name het geïntegreerde fotovoltaïsche energieopwekking, is de meest voorkomende stroomopwekking vanwege de kleine investering, snelle constructie, kleine voetafdruk en sterke beleidsondersteuning.