Huis > Nieuws > Inhoud

DC- en AC-zonne-energie systeem stoppen de Runtime van het systeem

Aug 02, 2017

DC en AC Solar Power System stoppen de runtime van het systeem

DC en AC zonne-energie generatie systeem ontwerp leven van meer dan 20 jaar, het percentage mislukkingen is laag, de installatie kan automatisch worden uitgevoerd na afloop van de foutopsporing. Als u stoppen met het systeem wilt, volg dan de onderstaande stappen.

Het algemene beginsel van DC en AC generatie zonne-energiesystemen is het onderbreken van de huidige en vervolgens de koppeling verbreekt de DC.

(1) het verbreken van het raster dat is verbonden met het kabinet binnen de breker van het netwerk;

(2) het verbreken van de omvormer DC zijde schakelaar (zie hieronder);

(3) het verbreken van de DC-vermogenschakelaar in het DC combiner vak (als er een DC combiner); Volg de stappen hieronder als u wilt het systeem opnieuw uit te voeren. ◆ Werking van huishoudelijke DC en AC zonne-energie generatie systemen:

(1) Zorg ervoor dat elke DC spanning in de DC convertordoos goed is aangesloten op de DC-vermogenschakelaar in het vak uitbreidingskaart (als er een DC samenvloeiing geval). Naar Jiaotong blauwe hemel 240W polykristallijne silicium paneel, bijvoorbeeld, opent elke plaat circuit spanning van 36.6V, als 10 in serie in een tekenreeks, dan elke weg open circuit voltage moet over 350V.

(2) Sluit de netgekoppelde kabinet van de stroomonderbreker;

(3) Sluit de omvormer DC kant schakelen;

(4) de omvormer zelftest start, het systeem begon te draaien.

Let op: Zorg dat ongelukken die kunnen optreden op grote hoogte tijdens operatie en dragen van veiligheidsdeuren te voorkomen.

◤ systeem voorzorgsmaatregelen ◢

Om te voorkomen dat het risico van vonken en elektrische schok, koppel niet de elektrische verbinding met een lading. De stekkers droog en schoon om ervoor te zorgen dat ze in goede conditie te houden. Voeg geen andere metalen voorwerpen in de stekker, of op een andere manier om elektrische verbindingen te maken. Niet aanraken of opereren glas onderdelen die zijn gebroken, gebroken en beschadigd, tenzij het onderdeel is losgekoppeld van de elektrische verbinding en u het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen. De vochtige onderdelen niet aanraken. Het is verboden om gevaarlijke stoffen zoals brandbare vloeistoffen, gassen en explosieven in de buurt van de PV-module te plaatsen.

In het geval van een brand mogen de PV-module voor het genereren van gevaarlijke gelijkspanning, zelfs als de PV-module wordt losgekoppeld van de omvormer, de PV-module is gedeeltelijk gebrand, of de systeemkabel is gebroken of beschadigd. Dus, in geval van brand, zoveel mogelijk uit de buurt van de DC en AC zonne-energie systeem, tot de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van fotovoltaïsche systemen kunnen sluiten voordat.

Gelieve niet dekken de PV-module wanneer het systeem werkt, omdat het systeem prestaties en stroomverbruik generatie zal aanzienlijk worden verminderd wanneer een of meer PV modules worden geheel of gedeeltelijk geblokkeerd.

Gelieve niet op stap of plaats het gewicht op het oppervlak van de component, om niet te veroorzaken de batterij chip spleet.