Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System volgens het fotovoltaïsche effect

Aug 02, 2017

DC zonne-energie systeem Volgens het fotovoltaïsche effect

Zonne-energie in het gebruik van de moderne samenleving meer en meer, hoe is de zon dan in elektrische energie?

Het hoofdbeginsel van zonne-energieproductie is gebaseerd op het fotovoltaïsche effect, uitgegeven door de zonne-componenten van gelijkstroom. Als het roostersysteem via de grid-omvormer direct in het stroomnet staat; als het off-grid systeem is via de zonne-regelaar naar de accu en de lading en de ontlading.

Fotovoltaïsche werking

Een lichtbundel op de halfgeleider en op het metaal of isolator op het effect is heel anders. Als de vrije elektronen in het metaal zoveel, zodat het licht veroorzaakt door veranderingen in de geleidbaarheid helemaal verwaarloosbaar is. Isolatoren bij hoge temperaturen hebben niet meer elektronen kunnen stimuleren om aanleiding te geven aan geleidingen. En de geleidbaarheid tussen het metaal en de isolator tussen de halfgeleider op het lichaam van de elektronen bindende kracht is veel kleiner dan de isolator, zichtbare licht foton energie kan worden opgewonden van de gebonden aan de vrije geleidende toestand, dat is het halfgeleider foto-elektrische effect. Als er een elektrisch veld in de buurt van de halfgeleider is, zullen de gefotogeneerde dragers accumuleren en er is geen verschil tussen het elektrische veld en het elektrische veld en wordt de foto-elektrische spanning aan beide kanten van het elektrische veld gegenereerd door de accumulatie van de lading. Dit is het fotovoltaïsche effect.

Indeling van zonne-energie systemen

Eerst, grid-aangesloten zonne-energie generatie systeem

1, eenfasig net-aangesloten stroomgeneratiesysteem

2, driefasig netwerkverbindingssysteem

Tweede, off-grid zonne-energie generatie systeem

1, DC zonne-energie generatie systeem

2, uitwisseling van zonne-energie generatie systeem

3, AC en DC zonne-energie generatie systeem

Derde, off-grid hybride zonne-energie generatie systeem

De omvormer is de hersenen van het hele zonne-energie generatie systeem, dus het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de uitgangsvermogen van de omvormer redelijk overeenkomt met de uitgangsstroom van de vierkante matrix. PV-systeem De juiste omvormer betekent dat het het juiste berichtstype en de waarde kan leveren aan de eindgebruiker.

U moet in ieder geval stroom- en vermogenswaarden in de omvormer kunnen zien. Sommige mensen willen ook spanning en huidige waarden zien, en als u zo'n persoon bent, kunnen we een complexer monitoring systeem installeren voor u. Als u niets weet over het uitvoeren van de systeemvoorwaarden, is het moeilijk om ervoor te zorgen dat het systeem veilig loopt. Het directe netwerksysteem in een thuis zonne-energie systeem moet op de verdienste van het hulpprogramma rekenen, omdat de omvormer het leiding van het rooster moet gehoorzamen en, als het hulpprogramma de aanvaardbare grenzen overschrijdt, moet het uit het net zijn.

Interactief met het net, het systeem met de batterij heeft een beetje flexibiliteit, maar het rooster is nog steeds essentieel voor het.

Voor het DC-zonne-energie systeem en het openbare stroomnet en spanningsproblemen, omdat de omvormer houding moet nemen, is het dus belangrijk voor beide fotovoltaïsche energiegeneratiesystemen. De omvormerzijde van de spanningszijde van het raam, in vergelijking met de DC-zijde is veel kleiner en in de veiligheidsoverwegingen is de wisselkant niet aan te passen. Voor alle grid-interactieve omvormers is het aanvaardbare spanningsbereik de nominale lijnspanning -12% - + 10%.