Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System Energietrends

Jul 05, 2017

DC zonne-energie systeem Energietrends

Het kan worden gezien dat de toekomstige periode in China's huishoudelijke elektriciteitscentrale schaal zal blijven stijgen. De extreem uitbreiding van het energiecentrale zorgt ervoor dat de kwaliteit van de energiecentrales langzaam wordt gemarkeerd. Men kan zeggen dat de huidige elektriciteitscentrales van de huidige China een "kwantitatieve verandering in kwalitatieve veranderingsprocessen" ervaren. In dit geval heeft de fotovoltaire industrie een redelijk energiebedrijf en onderhoudsbeheer nodig om het doel van kostenreductie te bereiken, waardoor de ontwikkeling van de gehele industrie wordt bevorderd. Dat in de PV "na de subsidie" tijdperk, fotovoltaïsche energiecentrales uiteindelijk wat voor soort operatie en onderhoudsmanagement vaardigheden? Momenteel is China's fotovoltaïsche energiecentrale operationele en onderhoudsbeheer nog steeds in zijn kinderschoenen, de industriële wijdverbreide minachting voor productievoorbereiding, overwegingsoperatie en onderhoudsmanagement en andere fenomenen, het belang van de werking van het elektriciteitscentrale en het onderhoudsbeheer is niet voldoende aandacht gekregen ; en de industrie voor elektriciteitscentrales Het operationele en onderhoudsmanagement vertrouwt gewoon op de apparatuurfabrikanten om het gebrek aan modus te elimineren, waardoor het probleem van het centrale station moeilijk is om de eerste keer te vinden en op te lossen; Daarnaast is de professionele en beheersmodus van het extreme gebrek aan ernstige obstructie van de machtsoperatie en de werking van de gezonde ontwikkeling, het moeilijk maken van een fotovoltaïsche energieopwekking van China om een hoger niveau te bereiken. In de afgelopen jaren is de snelle ontwikkeling van de fotovoltaïsche industrie in China de afgelopen jaren voor drie opeenvolgende jaren de eerste in de wereld gelokaliseerd. In de eerste helft van 2016 is de opkomst van het getij de thuisbasis van de fotovoltaïsche krachtcentrale van China naar een nieuwe hoge . Met de Nationale Ontwikkelings- en Hervormingscommissie is "over de aanpassing van nieuwe energie benchmarks op de aankondiging van de elektriciteitsprijs (ontwerp)" uitgegeven, de fotovoltaïsche benchmarkingprijs opnieuw ingehaald in de snede is een voorafgaande conclusie. De elektriciteitsprijzen zijn nogmaals lager om de industrie sterk te laten drukken, maar industriexperts vinden meestal dat de prijsverlaging ook ontwikkelingsmogelijkheden bevat. Volgens OFweek heeft de onderzoekscentrumanalist Sun Dongdong voorspeld dat het ontwerp naar verwachting in het vierde kwartaal van 2016 tot 2017 in het eerste kwartaal zal zijn, wederom een golfwisseling opwekken. Global Green Energy Trends

In Europa en de Verenigde Staten is de woningfotovoltaïsche krachtcentrale al lang een gemeenschappelijke huishoudelijke apparaten. De overeenkomst van Parijs, die vorig jaar is ondertekend, heeft wereldwijde aandacht besteed aan klimaatverandering. Groene energie vervangt geleidelijk de traditionele kerosine energiegeneratie consensus, geleidelijk verspreid in de wereld. Home-gedistribueerde fotovoltaïsche krachtcentrale voor elke kracht, gelijk aan het besparen van 0,4 kg standaardkool, kooldioxide-uitstoot 0.947 kg, met een zeer belangrijk energiebesparend effect.

Nationale beleidsondersteuning

Home fotovoltaïsche elektriciteitscentrale ooit elke macht kan krijgen 0,42 yuan van staatsubsidies, subsidies voor 20 jaar. Daarnaast heeft de lokale ook een bijbehorend subsidiebeleid, zoals Beijing subsidies 0,3 yuan / graad, subsidies voor 3 jaar; Shanghai subsidie 0,4 yuan / graad, subsidies voor 5 jaar. Met de eenvoud van de wind en de ramen van de stijl meer en meer gezocht, dus door de dubbele glazen componenten om fotovoltaïsch geïntegreerd gebouw te bouwen om de trend te worden, is het dak van de hervorming van de binnenlandse fotovoltaïsche centrale een nieuwe architectonische ontwerp standaard. Overal introduceerde ook groene bouwnormen, om de integratie van fotovoltaïsche constructie en dakfotovoltaïsche krachtcentrale aan te moedigen. Daarnaast is er in huis fotovoltaïsche krachtcentrale nog steeds een onoverwinnelijke vaardigheid - koelisolatie. Omdat het zonnepaneel zelf de endotermische eigenschappen om ervoor te zorgen dat het dak zelf niet blootgesteld wordt aan zonlicht, zal het huis een relatief koele temperatuur behouden om een echt energiebesparend effect te verkrijgen.