Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System Hoofdcomponent

Oct 20, 2017

Hoofdcomponent van het hoofdsysteem voor zonne-energie van DC

Wat is fotovoltaïsche energieopwekking?

Fotovoltaïsche energieopwekking is een apparaat dat zonnemodules gebruikt om zonne-energie rechtstreeks om te zetten in elektrische energie. Solar Module (Solar Module) is het gebruik van halfgeleidende materialen om de elektronische eigenschappen van PV-conversie van een materiaal in het uitgestrekte gebied zonder elektriciteit te bereiken, het apparaat kan gemakkelijk worden bereikt voor de gebruiker verlichting en levensenergie kan ook worden aangesloten op de regionaal net Om complementariteit te bereiken. Op dit moment, vanuit het oogpunt van civiele technologie, wordt onderzoek naar buitenlandse technologie steeds volwassener en industrialisatie de "photovoltaic building integration" -technologie (BIPV) en het binnenlandse onderzoek en ontwikkeling voor de niet-elektrische gebieden van verlichting met kleine zonne-energiesystemen , begint de grote PV-nettechnologie.

Fotovoltaïsche stroomopwekking systeemvorm

Er zijn twee hoofdtypes: 1. Onafhankelijk fotovoltaïsch energieopwekkingssysteem (off-grid-systeem) 2. Netgekoppeld fotovoltaïsch energieopwekkingssysteem

In de afgelopen jaren, fotovoltaïsche stroomopwekking, netgekoppelde fotovoltaïsche stroomopwekking systeem is de belangrijkste richting van ontwikkeling, het kan de kosten van de batterij te besparen; door de ideale maximale volgregelingstechnologie te bestuderen, zullen ook de kosten van het opwekken van zonnecellen worden verlaagd.

De belangrijkste componenten van een onafhankelijk systeem

Fotovoltaïsche array

fotovoltaïsche

3. batterijpakket

4. Omvormer

5. Bewakingssysteem

6. Laad

De belangrijkste componenten van het rastersysteem

Fotovoltaïsche array

2. Netgekoppelde omvormer

Openbaar net

4. Bewakingssysteem

Fotovoltaïsche array

Een enkele component van de stroomopwekking is zeer beperkt, het daadwerkelijke gebruik van een enkele component door de kabel en de draaddoos om de componenten van de string te bereiken, parallel, de samenstelling van het gehele componentsysteem, bekend als de PV-array.

Fotovoltaïsche controller

De PV-controller is een zeer belangrijke component in het onafhankelijke systeem voor fotovoltaïsche energieopwekking. De PV-array bestuurt het accupack om het accupack op te laden en regelt de ontlading van het accupack naar de achterbelasting, om de overladen en overontladingsbeveiliging van het accupack te realiseren, om de accu te compenseren en om de accuspanning te controleren en start de relevante hulpbesturing.

inverter

De omvormer is een apparaat dat een gelijkstroom (bijv. 12 VDC) omzet in een wisselstroom (bijv. 220 VAC). Over het algemeen verdeeld in onafhankelijke omvormer en netgekoppelde omvormer.