Huis > Nieuws > Inhoud

DC zonne-energie systeem elektriciteitscentrale fotovoltaïsche

Jul 20, 2017

DC zonne-energie systeem elektriciteitscentrale fotovoltaïsche

U absoluut niet kunt denken van, slechts een paar jaar, landelijke huis fotovoltaïsche zonne-energie generatie installatie is snel verspreiden, afvegen van de PV-module, de meter, dan de elektriciteitsproductie kijken! Dit is nu meest landelijke mensen elke dag dingen te doen, fotovoltaïsche power generatie uit de afgelopen "rare dingen" nu in de huizen van gewone mensen, in het einde welke aspecten van het enthousiasme van de dorpelingen te zetten op het enthousiasme?

Een kan niet worden gescheiden van het nationale niveau onder leiding van beleid

Zijn onlosmakelijk verbonden met de ondersteuning van het beleid in de binnenlandse en internationale fotovoltaïsche industrie. Op dit moment in het land voor fotovoltaïsche power is generatie beleidsondersteuning ook ongekend. Ten eerste, het proces is vereenvoudigd, toestaand gebruikers om toe te passen, de installatie wordt gemakkelijker.

Tweede, resource-rijke, in situ te nemen "materiaal"

Binnenlandse solar fotovoltaïsche elektriciteitsproductie geïnstalleerd op het platteland is rijk aan dak middelen, en nu is het landelijke dak is in principe voor het noorden en zuiden, en plat dak of hellend dak gebaseerde, zeer geschikt voor de stabiele constructie van fotovoltaïsche energie planten.

Derde, continue werking, stabiel inkomen

Voor de fotovoltaïsche power zullen generatie systeem industrie blijft een looptijd van 20 jaar van theoretische leven, van de installatie tot en met 20 jaar blijven profiteren vanuit het oogpunt van de gebruiker de belangrijkste inkomsten voor de overheidssteun, de verkoop van elektriciteit, energie-besparende drie aspecten van elektriciteit. Algemene 5kW van fotovoltaïsche centrales in de bestaande subsidiebeleid onveranderd, 6-8 jaar terug naar het origineel. De resterende 10 jaar zijn inkomen. Landelijke huishoudelijke fotovoltaïsche zonne-energie generatie installatie van fotovoltaïsche elektriciteitsproductie als een pensioen geld tools, investerings- en financieel beheer.

Vierde, eenvoudige bediening en onderhoud

Landelijke huishoudelijke fotovoltaïsche zonne-energie generatie installatie gebruikers hoeven alleen om regelmatig op de PV componenten boven de bladeren, stof, vogels, ontlasting en andere schoon, ervoor te zorgen dat de PV-module zonder onderdak. Ook rekening mee dat er vegetatie schuilplaatsen rond het dak, als er in een tijdig worden behandeld. Op hetzelfde moment, voor het drogen van gewassen in het drogen van gewassen, mag drogende kleren en andere handelingen geen.

Focus op zonne-energievoorzieningssysteem voor energievoorziening 13 jaar, homogene goedkope concurrerende omgeving, aandringen op de nadruk op de kwaliteit. Gedurende zeven opeenvolgende jaren van ongeval tarief, zodat u en onze samenwerking ervaren "kopen een gerust, een kluis kopen, kopen van een stabiele."

Met de globale spanning in de traditionele energievoorziening is nieuwe energie is niet alleen gevraagd na door vele bedrijven, maar ook door de staat en alle niveaus van de overheid veel belang hechten aan de zonne-energie-industrie bijzonder populair. Thermische zonne-energie begon te worden algemeen erkend door de Gemeenschap, China's snelle groei van zonne thermische markt.

De nationale energie-instantie heeft een "mededeling betreffende de bouw van zonne-energie generatie demonstratieproject" op "de oprichting van hernieuwbare energieontwikkeling" en het gebruik van de begeleiding systeem begeleiding "energietechnologie Revolutie actieplan voor innovatie (2016 ~ 2030) "" op de bouw van de thermische zonne-energie generatie demonstratie project aankondiging "thermische zonne-energie raster benchmark prijs van 1,15 yuan"op het prijsbeleid van thermische zonne-energie raster benchmark opmerken", goedgekeurd / kWh.