Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System Solar Battery

Jun 22, 2017

DC Solar Power System Zonnebatterij

Batterijproductie

De wereld heeft bijna 200 bedrijven die zonnecellen produceren, maar de productiefabriek is vooral in handen van Japanse bedrijven.

Samsung, Samsung, LG heeft uiting gegeven aan het verlangen om actief deel te nemen aan de Chinese cross-strait is ook erg enthousiast. Het is gemeld dat China's Taiwan 2008 kristallijn silicium zonnecel productiecapaciteit van 2,2GW, de toekomst zal zijn 1Gw jaarlijkse productiecapaciteit om uit te breiden, dan begonnen met het produceren van dunne film zonnecellen, zal sterk worden verbeterd, Taiwan kijk uit naar de Europese " Zonnecel kracht "lijn. 2010, landen en regio's hebben meer dan 1GW productieplan van zonnecel fabrikanten zijn Japan Sharp, Duitsland Q-Cells, Scho ~ Solar, Noorwegen RWESolar, China SuntechPower en andere vijf bedrijven, de resterende zeven meer dan 500MW productiecapaciteit van het bedrijf.

Batterijmarkt

Het werelds zonnecelmarkt triomf, een goede, maar een zeldzame financiële crisis veroorzaakt door de economische crisis, dezelfde druk op het hoofd van de zonnecelmarkt, een donkere wolk, de belangrijkste zaken, zoals de prestatie van de Q-Cells in Duitsland. Zou moeten worden verminderd, de wereldmarkt voor zonne-energie zal zijn als gevolg van de zwakke vraag, olieprijzen en het concurrentievermogen van de anti-promotie en andere ongunstige factoren en vielen. Maar tegelijkertijd zien mensen ook de Verenigde Staten. Obama komt tot GreenNewDeal-beleid, met inbegrip van zijn groene energieplan kan 150 miljard dollar subsidiefondsen hebben, zal Japan ook het subsidiesysteem implementeren om de toepassing van zonnecellen verder te populariseren.

Op dit moment is ongeveer 90% van de zonnecellenproductie van China voor de levering van overzeese markten, voornamelijk voor Europese landen en de Verenigde Staten, maar met de Europese schuldencrisis doorgaan met fermentatie, de Amerikaanse ministerie van Handel in maart 2012 een compenserende teller op China's Zonnecellen producten In het onderzoek van de prejudiciële beslissing bleek dat China bedrijven daarbij 2,9% -4,73% assortiment subsidies had en 90 dagen belasting opsporen. Deze factoren hebben direct invloed op de prestaties van deze bedrijven, zodat de relevante bedrijven tijdig aanpassen van de bedrijfsstrategie, om over te stappen naar de binnenlandse markt van China. Juli 2011, de Chinese regering kondigde de zonne-fotovoltaïsche energiegeneratieprijs aan, die door een aantal bedrijven begon te plannen om grootschalige zonnecentrales te bouwen, zullen zonnecelbedrijven in China zich richten op de openstelling van de lokale markt. China heeft meer dan 800 zonnecel business, wordt verwacht in de toekomst concurrentie in de lokale markt zal zeer intens zijn.

Zonnebewerkingswerken

Het gebruik van zonne-energie is verdeeld in verschillende aspecten: de familie met een klein zonne-energiecentrale, grootschalig netwerkverbindingsstation, geïntegreerde fotovoltaïsche gordijnmuur, Yuxiang zonne-straatverlichting, wind- en zonne-straatverlichting, wind en zonne-energie Stroomvoorzieningssysteem, de belangrijkste applicatie voor het gebouw En het wind- en lichtcomplementair systeem.