Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Solar System Controller

Jun 07, 2017

Zonne-energie generatie systeem bestaat uit zonnecellen, zonne-controllers, batterijen (groep) samenstelling. Als u de uitgangsstroom van 220V of 110V AC wilt maken, moet u de omvormer ook configureren.

Zonne-energie generatie systeem is verdeeld in off-grid energie generatie systeem, net-aangesloten energie generatie systeem en gedistribueerde power generation systeem:

1, off-grid power generation systeem voornamelijk door de zonnecel componenten, controllers, batterijen, zoals de uitgangsspanning voor de AC 220V of 110V, moet ook de omvormer configureren.

2, is het net-aangesloten stroomopwekkingssysteem gegenereerd door zonne-modules DC-vermogen via de grid-omvormer in het netsnoer in overeenstemming met de vereisten van de directe toegang tot het openbare stroomnet. Grid-aangesloten energieopwekkersystemen zijn gecentraliseerde grootschalige grid-aangesloten energiecentrales zijn over het algemeen op het niveau van de staatsinstallaties. Het belangrijkste kenmerk is dat de stroomopwekking rechtstreeks naar het raster kan worden vervoerd, waarbij de uniforme toewijzing van stroom naar de stroomtoevoer van de gebruiker wordt vervoerd. Maar deze energiecentrale investering, bouwperiode is lang, beslaat een gebied van grote, niet veel ontwikkeling. Het gedecentraliseerde kleinschalige stroomopwekkingssysteem, met name het geïntegreerde fotovoltaïsche energieopwekking, is de meest voorkomende stroomopwekking vanwege de kleine investering, snelle constructie, kleine voetafdruk en sterke beleidsondersteuning.

3, gedistribueerd generatiesysteem, ook wel gedecentraliseerde energieopwekking of gedistribueerde energievoorziening, verwijst naar de gebruikerswebsite of in de buurt van de elektriciteitsplaatsconfiguratie van het kleinere fotovoltaïsche voedingssysteem om aan de behoeften van specifieke gebruikers te voldoen om het bestaande distributienetwerk te ondersteunen. Economische werking , Of tegelijkertijd om aan deze twee eisen te voldoen.

De basisuitrusting van het gedistribueerde fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem omvat de componenten van de fotovoltaïsche cel, de PV-matrixbeugel, de DC-omvormer, de DC-distributiekast, de grid-omvormer, de wisselstroomkast en dergelijke. Daarnaast is het voedingssysteem monitoringapparaat en het milieubewakingsapparaat. De bedrijfsmodus is in de zonnestralingsomstandigheden, het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem, het aantal zonnecellen wordt omgezet in zonne-energie-uitvoer via de DC-omvormerdoos in de DC-distributiekast, door de omvormer van de netstroom omvormer AC-voeding Het gebouw Zelf belast, overmatige of onvoldoende elektriciteit wordt geregeld door het rooster te verbinden.

(1), zonnepaneel (2), U-vormig groefframe (3), katrolblok (4), doosdia (5), het lichaam van de diabeugel (8), een isolatiebeschermingsblok (9), een Behuizing van de buitenste rail (10), een buitenste railbeugel (11) en een driefasige link (2), een U-vormig groefframe (3), een katrolblok (4) Een isolatiebeschermpad (2) (11) en een driefaselink (12) zijn in de behuizing (1) aangebracht, de behuizing van de behuizing (7) en het tankwiel (10) ), Is de buitenste rail (8) op het buitenste bodemoppervlak van de bodemplaat (11) van het dooslichaam (1) aangebracht, en heeft een compacte doosstructuur, compacte structuur, grote stroomvoorzieningscapaciteit, snelle installatie en snelle evacuatie .