Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System Specifieke vereisten

Sep 07, 2017

DC-zonne-energiesysteem Specifieke vereisten

Voorzorgsmaatregelen voor installatie van het DC-zonne-energiesysteem

Zolang er zonlicht is, zullen zonnepanelen elektriciteit zijn, dus wanneer er zon is, kan de stroom niet worden afgesneden en vanwege de accumulatie van seriespanning, zal de bijbehorende aardspanning hoog zijn. Daarom moet het installatieproces strikt voldoen aan de systeemverkoper om de installatie-instructies te geven, door het professionele installatiemedewerkers te voltooien. Apparatuur bedrading een deel van het gebruik van professionele connectoren te installeren, beschermingsklasse IP65, elektrische apparatuur hebben ook bescherming van de luchtschakelaar, om lekstroom op levensgevaren te voorkomen. Let tegelijkertijd op bescherming tegen regen en sneeuw.

Specifieke vereisten zijn als volgt:

een. Gebruik bij het installeren van zonnepanelen isolatietools, draag geen metalen sieraden.

b. Koppel de elektrische verbinding niet los met een belasting.

c. Houd de stekker droog en schoon, steek geen andere metalen voorwerpen in de stekker of op een andere manier om elektrische verbindingen te maken.

d. Raak een zonnepaneel met gebroken glas, een afdekking en een beschadigd achterpaneel niet aan en bedien het alleen als het apparaat de elektrische verbinding verbreekt en u persoonlijke beschermingsmiddelen draagt.

e. Als de componenten nat zijn, raak de componenten dan alleen aan als ze de zonnepanelen reinigen, maar ze moeten worden gebruikt zoals vereist door de handleiding voor het reinigen van componenten.

Als u geen persoonlijke beschermingsmiddelen of rubberen handschoenen draagt, mag u de natte plug niet aanraken.

Geoptimaliseerde installatie van gedistribueerde fotovoltaïsche energiecentrales

1. Parallelle en parallelle optimalisatie van gedistribueerde vierkante matrix voor fotovoltaïsche energiecentrales

In elke reeksrijen is de werkstroom van de monolithische component dezelfde

Vierkant van het parallelle circuit, de eisen van elke component string spanning hetzelfde te zijn

2. Pile selection and installation method classification

De keuze van de kabel

PV DC-kabelvereisten: anti-ultraviolet, anti-aging, anti-hoog en lage temperatuur, anti-corrosie en vlamvertragend en andere prestatievereisten, de keuze van GB dubbel geïsoleerde UV-vlamvertragende koperen kabel (elektrische prestaties in overeenstemming met "rubber en kunststof slang statisch Bepaling van de UV-prestatie "Prestatietest eisen GB / T18950 en lijnstandaard" Fotovoltaïsche stroomopwekkingssysteem kabel "CEEIA B218-2012).

Vereisten voor de AC-kabel: de keuze van koperen kabel of aluminium kabel.