Huis > Nieuws > Inhoud

DC Zonnepaneelsysteem Samenstelling

Oct 12, 2017

DC-zonnesysteem Samenstelling van het systeem

Power generation principe

Kristallijn silicium n / p-type zonnecel werkt: Wanneer de p-type halfgeleider en n-type halfgeleider nauw geïntegreerd in een stuk, op het grensvlak tussen de twee om pn overgang te vormen. Wanneer de fotovoltaïsche cellen worden blootgesteld aan zonlicht, de pn-overgang aan beide zijden van de vorming van positieve en negatieve ladingaccumulatie, resulterend in een foto-elektrische spanning, vormt een ingebouwd elektrisch veld, dat het "fotovoltaïsche effect" is. PV vierkant in het geval van licht zal worden omgezet in elektrische energie, via de zonnelaad en de ontlaadregelaar naar de belastingvoedingsbron, terwijl de accu wordt opgeladen; bij afwezigheid van licht, via de zonnelaad en de ontlaadcontroller van de accu naar de gelijkstroomvoedingsbron, tegelijkertijd de accu ook rechtstreeks naar de onafhankelijke omvormervoeding, via een onafhankelijke omvormeromvormer in wisselstroom, naar de AC laad de voeding.

Stel het principe in

ontwerp van het systeem voor zonne-energieopwekking moet rekening houden met de factoren:

1, waar wordt zonne-energie gebruikt? Wat is de situatie van de zonnestraling?

2, het laadvermogen van het systeem?

3, de uitgangsspanning van het systeem is het aantal DC of AC?

4, het systeem moet elke dag werken hoeveel uur?

5, als het zonneschijn regenachtig weer niet wordt ondervonden, moet het systeem gedurende meerdere dagen stroom leveren?

6, de belasting situatie, pure weerstand, capacitieve of inductieve, start de huidige hoeveel?

7, het aantal systeemvereisten.

Het systeem bestaat uit zonnepanelen

Zonnepanelen vormen de kern van het zonne-energiesysteem, de rol van zonnepanelen is de energie van de zon in elektriciteit, de output DC in de batterij. Zonnepanelen zijn een van de belangrijkste componenten van huishoudelijke zonne-energiesystemen en hun conversiepercentages en levensduur zijn belangrijke factoren bij het bepalen of zonnecellen waardevol zijn.

zonnepaneel

zonnepaneel

Kenmerken van grondstoffen:

Batterij: het gebruik van monokristallijn silicium zonnecelpakket met een hoog rendement (16,5%) om ervoor te zorgen dat zonnepanelen voldoende vermogen genereren.

Glas: het gebruik van laag ijzergehalte gesmolten glas (ook bekend als wit glas), de dikte van 3,2 mm, in het spectrale golflengtespeculatiegolflengtebereik (320-1100 nm) van de zonnestraling van 91% of meer, voor meer dan 1200 nm infraroodlicht Heeft een hogere reflectiviteit. Dit glas kan ook de ultraviolette straling van de zon regelen, de lichttransmissiesnelheid neemt niet af.