Huis > Nieuws > Inhoud

DC Solar Power System De zon kan direct worden omgezet in elektrische energie

Aug 15, 2017

DC zonne-energie systeem De zon kan direct worden omgezet in elektrische energie

DC zonne-energie systeem principe is simpelweg door de zonnecellen zal worden omgezet in zonne-energie in zonne-energie, zonne-energie generatie en zonne-energie generatie systeem, het effect is goed DC zonne-energie systeem.

DC zonne-energie systeem systeem structuur is over het algemeen vier onderdelen, namelijk zonnecellen, zonne-controllers, batterijen (groep) samenstelling. Zonnepanelen vormen de kern van het gehele systeem, maar ook een groot deel van de waarde van zijn rol is om lichtenergie om te zetten in elektriciteit. De systeemcontroller kan de werkstatus regelen, de bescherming van de batterijvermogensopwekking, DC-zonnestelsel systeem systeem structuur kan ook de temperatuur regelen. De rol van de batterij is natuurlijk de opslag of vrijlating van elektriciteit. De omvormer converteert de gelijkstroom van het zonne-energie systeem naar wisselstroom.

DC zonne-energie generatie systeem uit de geboorte is er niet dezelfde code en lot, we weten allemaal dat milieuvervuiling is nu erg serieus, we beschouwen allemaal nieuwe energie, DC zonne-energie systeem concept in feite met de wind en zonne-energie is gesynchroniseerd, maar de apparatuur ontwierp zich zeer snel, waar we de windenergie alleen in de graslanden en eeuwige winderige plaatsen zouden kunnen zien, maar de plaats waar het DC-zonne-energie systeem inderdaad overal was, kon zien, omdat het stroomopwekkingssysteem zeer goed ontwikkeld was, Terwijl de dekking zeer breed is, is naast het andere zijn systeem hoofdzakelijk uit het net en het net, volgens onze bestaande situatie om het ontwerp en beveiligingssysteem te ontwikkelen voor onze toekomstige ontwikkelingsrichting, is er altijd een Geschikt voor u, DC zonne-energie systeem is ons land is het voorspellen van groene nieuwe projecten in veel delen van het land is in gebruik genomen, onze toekomstige ontwikkeling zijn belangrijke projecten, zolang de zon kan produceren en hij bij, welkom om te raadplegen, samen om een betere toekomst te creëren.

Het bovenstaande gaat over de inhoud van "DC zonne-energie systeem systeem structuur vertegenwoordigt onze toekomstige ontwikkelingsrichting", we moeten onze introductie zien, maar ook op deze inhoud is voldoende begrip. Daarnaast hebben we ook in een ander artikel voor iedereen de zonne-energie in te voeren,

Home fotovoltaïsche krachtopwekking is gebaseerd op het principe van fotovoltaïsche effect, het gebruik van zonnecellen kan direct worden omgezet in zonne-energie. Of het zelfstandig of op het net gebruikt wordt, bestaat het PV-systeem voornamelijk uit zonnepanelen (componenten), regelaars en omvormers, die voornamelijk samengesteld zijn uit elektronische componenten en geen mechanische onderdelen omvatten. Daarom is de fotovoltaïsche krachtopwekking apparatuur uiterst geraffineerd, betrouwbaar en stabiel lang leven, gemakkelijke installatie en onderhoud. In de theorie kan de fotovoltaïsche krachtopwekkingstechnologie worden gebruikt in elke behoefte aan krachtzaken, tot aan de ruimtetuig, tot aan de macht van de macht, groot naar megawatt-klasse krachtstation, klein aan speelgoed, fotovoltaïsche kracht kan overal zijn.