Huis > Nieuws > Inhoud

Off Grid Solar UPS-systeem Toepassing van Photovoltaic Off - Grid

Oct 20, 2017

off grid solar UPS-systeem Toepassing van fotovoltaïsche off-grid

Offline zonne-UPS systeemontwerpideeën, veel voorkomende problemen en oplossingen

In het moderne dagelijkse leven denken we meestal dat elektriciteit vanzelfsprekend is, maar er zijn meer dan 2 miljard mensen die in een stroomtekort leven of geen elektriciteit hebben in de wereld. In ons land, bijvoorbeeld, als gevolg van verschillen in het niveau van economische ontwikkeling, zijn er nog steeds een aantal afgelegen gebieden van de bevolking in het westen niet het probleem van elementaire elektriciteit op te lossen, kan niet genieten van de moderne beschaving. PV off-grid stroomopwekking kan niet alleen het probleem van basiselektriciteitsverbruik in niet-elektrische of minder elektriciteitsgebieden oplossen, maar ook een schoon en efficiënt gebruik van lokale energiebronnen kan de tegenstelling tussen energie en het milieu effectief oplossen. Op dit moment is er voldoende aandacht besteed aan het onderzoek van netgekoppelde systemen en de technologie is volwassen, maar het off-grid systeem heeft ook te maken met veel problemen, wat de toepassing en ontwikkeling van off-grid PV beperkt.

PV off-grid starre consumentenvraag, polarisatie van klanten, een is geen slecht geld, "Tyrant", zijn het meest bezorgd over de betrouwbaarheid van het systeem, voornamelijk eigenaren van privé-eiland, de villaeigenaren, basisstations voor communicatie, bewakingssystemen en de anders zijn de armen in afgelegen gebieden, het meest bezorgd over de prijs van het product. Vanuit het oogpunt van de projectschaal is er een voor een klein project voor één klant of een klein project van een enkel project, het andere voor een specifieke groep grote projecten, zoals de nationale niet-elektrische projecten voor fotovoltaïsche armoedebestrijding. Off-grid-systeem voor verschillende klanten, om een ​​ander ontwerp te nemen, proberen om de werkelijke behoeften van klanten te ontmoeten.

Off-grid zonne-UPS-systeem voornamelijk door de PV-modules, beugels, controllers, omvormers, batterijen en componenten van het stroomverdeelsysteem. Systeem elektrisch ontwerp, de belangrijkste overwegingen componenten, omvormer (controller), batterij selectie en berekening. Voordat we beginnen met ontwerpen, moeten we eerst de gebruiker begrijpen om de klimatologische omstandigheden van de locatie, het type belasting en vermogen te installeren; dag en nacht elektriciteit, natuurlijk, het budget van de gebruiker en de economische situatie moeten duidelijk begrijpen, fotovoltaïsch off-grid-systeem, elektriciteit is door het weer, er is geen 100% betrouwbaarheid, en dit moet duidelijk zijn en de klant. Ken deze hierboven, je kunt beginnen met het ontwerp te maken.

De overgrote meerderheid van de energie die de mens nodig heeft, komt direct of indirect van de zon. Planten laten zuurstof vrij door fotosynthese, absorberen kooldioxide en zetten zonne-energie om in chemische energie om het in planten op te slaan. Kolen, olie, aardgas en andere fossiele brandstoffen zijn ook de oude begraven in de ondergrondse flora en fauna na een lange periode van geologische evolutie van de vorming van primaire energie. De energie van de aarde zelf verwijst meestal naar de energie die samenhangt met de warmte in de aarde en de energie die met de kernreactie samenhangt.

De energie die samenhangt met de kernreactie is kernenergie. Wanneer de structuur van de kern verandert, kan er veel energie vrijkomen, ook bekend als de nucleaire energie, ook wel kernenergie genoemd, algemeen bekend als atoomenergie. Het is afkomstig van de opslag van uranium in de korst, plutonium en andere splijtingsreacties wanneer de kernbronnen voor kernsplijting energie bevatten, evenals de opslag van puin in de oceaan, tritium, lithium en andere fusiereacties wanneer de kernfusie-energiebronnen. Deze stoffen geven energie af wanneer er kernreacties plaatsvinden. Het grootste gebruik van kernenergie is energieopwekking. Bovendien kan het ook worden gebruikt als andere soorten stroombronnen, warmtebronnen enzovoort.