Huis > Nieuws > Inhoud

Off Grid verbeteren Solar UPS-systeem effectief

Jul 20, 2017

Off Grid Solar UPS systeem effectief verbeteren

Gedistribueerde energieopwekking verwijst naar het gebruik van de bouw van daken en bijkomende locaties bouw van power generatie projecten, in het depot van het project kunt kiezen "spontane zelf gebruiken, elektriciteit Internet" of "volledige Internet" in een model. Het pleit voor het subsidiariteitsbeginsel in de buurt van generatie, in de buurt van-raster, in de buurt van conversie, in de buurt van gebruiken, kunnen niet alleen effectief verhogen de elektriciteitsproductie van de dezelfde grootte kerncentrale, maar ook effectief oplossen van de macht in de boost en het verlies van het vervoer over lange afstanden. Met de indeling van een korte bouwperiode, flexibele, kleine schaal en andere kenmerken van het centrum van de belasting in de bouw van duidelijke voordelen.

In de afgelopen jaren, in de nationale elektriciteits prijs subsidies en andere beleidsmaatregelen ter ondersteuning van de snelle expansie van power generatie schaal. Volgens de prognoses voor nationale ontwikkeling en hervorming Commissie Energy Research Institute, 2016 nieuwe geïnstalleerde capaciteit van meer dan 33 miljoen kilowatt, bij elkaar opgeteld meer dan 76 miljoen kilowatt, het groeitempo op jaarbasis van meer dan 75%. Daarnaast hebben veel bedrijven begonnen met de ontwikkeling van gedistribueerde projecten. Beleid krachtig gekanteld, de focus verschoven, de verdeling in een echte explosieve groei zal inluiden.

Nationale overheidssubsidies ter bescherming van de escorte

Nationaal beleid subsidies hebben CIRIO alle de zenuwen, de tweede helft van 2016, op de daling van de subsidies geruchten overal. Tot de recente ontwikkeling en hervorming Commissie een officieel document afgegeven, bleef gedistribueerde subsidie prijs onveranderd op 0,42 yuan!

De definitieve nieuws kwam, voordat een aantal gedistribueerde geruchten van zichzelf verslaan, niet alleen het stabiliseren van de harten van de meerderheid van de beoefenaars, maar ook laat iedereen zien van het land voor de volledige ontwikkeling van gedistribueerde steun.

Schone energiegebruik een algemene trend geworden

De traditie van de aarde, niet-hernieuwbare energie zal een dag worden uitgeput, de verontreiniging veroorzaakt door de prijs, maar ook laat mensen haat. Schone energie is als een lichtstraal van de zon, het verspreiden van hoop. Wereldfonds voor energie-structuur is absoluut noodzakelijk, schone energie is een stap voor stap alternatief voor vervuilende energie. Zonne-energie is een van de beste, geen vervuiling, geen uitstoot, onuitputtelijke onuitputtelijk.

China is uitgegroeid tot's werelds grootste energiecentrale geïnstalleerd vermogen van het land; de huidige grootte van de Britse zonne-energiecentrale heeft overschreden de kolen energieopwekking; India naar verwachting ook in 2022, zonne-energie geïnstalleerd capaciteit van 100GW; zonne-energie alternatief voor traditionele energie tijd gewoon om je heen doen niet inhalen met de trend, als een onderdeel van schone energieverbruik.

Power generatie technologische vooruitgang is lager.

De efficiëntie van zonnecellen blijft toenemen. De efficiëntie van het laboratorium van één kristal silicium cellen is gestegen van de huidige 6% in de jaren 1950 tot 24,7%. De efficiëntie van het laboratorium van polykristallijne silicon cellen ook bereikt 20,3%. De kosten van de onderdelen van de zonnecel is ook aanzienlijk verminderd, 30 jaar ter vermindering van de twee ordes van grootte. Technologische innovatie, component kostenreductie, spontane generatie van elektriciteit uit het Internet-model van de inductie, die klaar voor de installatie van gedistribueerde eigenaren is is ook een katalysator. Het is te verwachten dat de verdeling van de komende jaren de absolute protagonist van de binnenlandse markt zal worden.