Huis > Nieuws > Inhoud

Off Grid Solar UPS-systeem onafhankelijke Running System

Aug 29, 2017

Off Grid Solar UPS systeem onafhankelijke systeem in werking stelt

Off-grid solar UPS-systeem

Ook bekend als onafhankelijke fotovoltaïsch systeem, het systeem is onafhankelijk van het elektriciteitsnet, die uit zonnepanelen, energie-opslag batterijen, opladen en geen kwijting controllers, omvormers en andere componenten bestaat. Rechtstreeks in de elektriciteit uit de zonnepaneel en de batterij van de opslag, de noodzaak van de elektrische voeding, vertaalt de gelijkstroom stroomt door de omvormer in de accumulator 220 v wisselstroom, dit is een herhaalde cyclus van laden en ontladen proces. Dit soort power generatiesysteem niet wordt beperkt door geografische, wordt veel gebruikt, zolang er is zonlicht kunt installeren en gebruiken, dus geen elektriciteitsnet is zeer geschikt voor afgelegen gebieden en eilanden, vissersboten, buiten kweken base, enz., kan ook als de noodsituatie voor frequente stroomuitval in power generatie apparatuur.

Het systeem moet worden uitgerust met een accu en rekeningen voor 30 tot 50 procent van de kosten van het systeem. Bovendien, de levensduur van de batterij is over het algemeen 3-5 jaar, en dan moet het worden vervangen, dat verhoogt de kosten van gebruik. In termen van economie is het moeilijk te krijgen wijdverbreid gebruik, dus het is niet geschikt voor gebruik in handige plaatsen.

Maar het heeft een sterke praktische voor huishoudens zonder stroom raster gebieden of frequente stroomuitval. Vooral om op te lossen het probleem van de verlichting van de stroomstoring, kunt dc energiebesparende lamp, zeer praktisch. Grid generatie zonnepanelen

Aangesloten op het openbare net is de link tussen zonne-energie, home elektriciteitsnetten en de openbare raster, die zich op bestaande elektriciteitsnetten baseren moet te bedienen. Voornamelijk bestaat uit zonnepanelen en omvormers, zonnepanelen zijn uitgegeven rechtstreeks door de omvormer naar 220 v wisselstroom (ac) en voor huishoudelijke apparaten voeding, als zonne-energie meer dan huishoudelijke is apparaten gebruiken elektriciteit, overdracht naar de publiek op overtollige elektriciteitsnet; En als zonne-energie kan niet voldoen aan het gebruik van huishoudelijke apparaten, het automatisch wordt aangevuld uit het raster. Dit hele proces is intelligente controle en hoeft niet te worden geopend of gesloten.

Eenvoudige, off-grid systeem is te vertrouwen op zonne-energie opslag aan opslag batterij, en dan via de omvormer Word je huishouden 220 v spanning, interconnectie systeem van naam waarschijnlijk kan begrijpen, wat hij is en raster toepassingen? Ja, hij en het hulpprogramma raster, Raster geen opslagapparaat voor het opslaan van zonne-energie power generatiesysteem, rechtstreeks via de omvormer in het national grid en elektrische spanning, en de prioriteit voor het gebruik van familie, familie te branden van elektriciteit kan worden verkocht aan de landen , de huidige nationale beleid is goed, is sterk steun solar fotovoltaïsche energieopwekking, maar interconnectie met de lokale afdelingen van het raster van de staat toe te passen, als ze geïnteresseerd in externe 95598 voor raadpleging zijn, de volgende meer gedetailleerde uitleggen het met u