Huis > Nieuws > Inhoud

Off-grid Zonne-UPS-systeem voeding

Jun 07, 2017

Installatie en inbedrijfstelling van grote UPS

1 grote UPS installatie

1.1 Milieuvoorschriften op het gebied van apparatuur

Laagkrachtige UPS-voedingsapparatuur door kleine afmetingen, lichtgewicht, gemakkelijker geplaatst,

Geen behoefte aan een toegewijde site, en de last kan dichtbij worden geplaatst. En grote, middelgrote UPS moet een speciale locatie hebben.

(1) apparatuur die op zijn plaats moet zijn, moet een harde grond zijn, als de installatie van anti-statische werkzaamheden van de vloer dient te worden overwogen. De vloerbelasting moet in acht worden genomen. De stalen beugel moet volgens het gewicht van de apparatuur worden ingesteld. De site moet in staat zijn om alle benodigde diensten te verkrijgen, met name licht, elektriciteit en goede ventilatie.

De meeste grote en middelgrote UPS-standaardmodellen voor het naar beneden en omlaag van het kabel type. ups

De geventileerde luchtinlaat van de kast bevindt zich aan de voorkant of de zijkant van de kast en de luchttoevoer bevindt zich in het bovenste gedeelte van de kast. Daartoe moet de gebruiker in de installatieUPS de kabel op voorhand voorbereiden, de diepte van 40cm. Wanneer de gebruiker de brugkabel legmethode gebruikt, moet de kabel gebruikt worden op het type type.

(2) op zijn plaats moet geen stof zijn, in het bijzonder niet de aard van het stof hebben. Anders kan het interne circuit van het apparaat kortsluiten en de UPSReliable werking beïnvloeden. Tegelijkertijd moet de site niet of nabij de warmtebron bevatten om ervoor te zorgen dat de omgevingsomstandigheden die in de voedingsapparatuur zijn gespecificeerd.

(3) Om de werking en het onderhoud van apparatuur en apparatuur te vergemakkelijken, moet tenminste de apparatuur rondom de kast 50 ~ 100cm verlaten, de linkerbovenhoek 100cm van de ruimte.

Ontwerp het ventilatiesysteem van de koelkamer om de warmte van UPS-apparatuur te overwegen.

(4) UPS op de werkomgeving temperatuur eisen in de 0 ~ 35 ℃, de beste temperatuur van 25 ℃ of zo. De beste luchtvochtigheid van 40% tot 60%.

1.2 Unboxing op zijn plaats

Grote en middelgrote UPS apparatuur en accessoires zijn houten dozen. In de unboxing moet voorzichtig worden verwijderd, tijdige inspectie apparatuur en accessoires (batterijen, enz.)

Of het tijdens transport is beschadigd. Voordat u het verpakkingsmateriaal verwijdert,

Zorg ervoor dat alle accessoires zijn gevonden. Als de apparatuur of accessoires beschadigd zijn of niet overeenstemmen met de apparatuurcontract, dient u ter plaatse te registreren en onmiddellijk contact op te nemen met de leverancier.

Apparatuur in de locatie moet aandacht besteden aan de beveiliging van de veiligheid,

Om te voorkomen dat de kast kantelt, laat de verwonding los of schade aan de apparatuur veroorzaken.