Huis > Nieuws > Inhoud

Off Grid Solar UPS Systeem Structurele Stabiliteit

Jul 05, 2017

Off-grid Zonne-UPS-systeem Structurele stabiliteit

Organische en perovskite zonnecellen in de afgelopen jaren is snel ontwikkeld, de efficiëntie van het apparaat is hoger, maar doordat de onderzoekstijd nog kort is, zijn er nog steeds veel problemen opgelost.

De theorie van meerdere bestelde kristal oriëntaties en meerdere bestelde lading transportkanalen van indium-gedoteerde perovskite zonnecellen films werd voorgesteld door de materialen, en verder bevestigd door lading transfer rate en apparaat prestatie experimenten. De effecten van indium-gedoteerde perovskiet-zonnecellen met hoge efficiëntie (17,55%) en de stabiliteit van de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van alternatief lood perovskiet zonnecel onderzoek heeft een zekere experimentele basis gelegd.

De elektronische structuur van de perovskiet dunne film groei interface werd geoptimaliseerd door het amino-gecontroleerde grafeenoxide in de lading transportlaag in te voeren en de kristalliniteit van de film werd verbeterd en de kristalliniteit van de film werd verbeterd. Groei-oriëntatie verbetert de structurele stabiliteit van de perovskietfilm en apparaatprestaties sterk (de conversie-efficiëntie is gestegen van 12% tot 16,13%).

Daarnaast gebruikten de onderzoekers synthetische gouden nanodeeltjes om de ladingtransportlaag van organische zonne-apparatuur in te nemen en bleek dat het niet alleen de optische absorptie van het apparaat verbeterde maar ook de kristallisatie en oriëntatie van de organische moleculen in de actieve laag verbeterde en verdere apparaat tests bleek efficiëntie is sterk verbeterd voor de nieuwe zonnecel prestatie upgrade een nieuw idee voorgesteld. In de afgelopen jaren is de World Solar Conference zojuist beëindigd. De wereldwijde zonne-energieindustrie heeft in de afgelopen jaren veel leiders en deskundigen verhuisd naar Shandong Texas, om deel te nemen aan het zonne-energie-industrieel gebruik van het internationale seminar en de eerste vacuüm buis automatische assemblage lijn bouwde een wereldwijde conferentie "ter bevordering van het wereldwijde zonne-thermische gebruik van het industrialisatieproces.

In de afgelopen jaren is de World Solar Conference zojuist beëindigd. De wereldwijde zonne-energieindustrie heeft in de afgelopen jaren veel leiders en deskundigen verhuisd naar Shandong Texas, om deel te nemen aan het zonne-energie-industrieel gebruik van het internationale seminar en de eerste vacuüm buis automatische assemblage lijn bouwde een wereldwijde conferentie "ter bevordering van het wereldwijde zonne-thermische gebruik van het industrialisatieproces.

Zonne-thermisch gebruik als een nieuwe industrie, momenteel in de wereld is nog in de eerste fase. Op dit moment heeft China een zonne-waterverwarmingsbedrijf tot bijna 5.000, maar een groot aantal productie in de fabriek kan de kwaliteit niet waarborgen, niet op grote schaal produceren, de totale tevredenheidsgraad van de consument bedraagt slechts 33% -54 %. Zonne-thermisch gebruik van industrialisatie, industrialisatie is niet alleen China is ook een algemene wereldwijde kwestie. Dit seminar zal zich richten op de versnelling van de standaardisatie, automatisering en standaardisering van zonne-energieproductie. Als gevolg daarvan, Huang Ming Group om de industrie te laten zien in de voorzijde van de eerste eerste vacuüm buis automatische industrie, is ook de focus van de aandacht van deskundigen bijwonen. In afwezigheid van verwijzing, zonder de inleiding van de achtergrond, is Wong Ming eigen ontwerp, met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten van de geautomatiseerde vacuumbuis, de eerste Nissan vacuümbuis twintigduizend, niet alleen effectief de efficiëntie verbeteren en kosten verminderen , Om ervoor te zorgen dat de vacuümbuis thermische prestatie, vacuüm, het leven ook een nieuwe doorbraak behaald heeft. Daarnaast Huang Ming automatische buis schoonmaak lijn, geautomatiseerde uitlaat productie lijn en andere vacuüm buis gieten, schoonmaken, coating, afdichting, uitlaat en andere processen om alle geautomatiseerde assemblage lijn operaties te bereiken, en een zonnecollector van hoge kwaliteit, Large- schaal geautomatiseerde productie precedent.