Huis > Nieuws > Inhoud

One Wheel Scooter Een sportuitrusting

Aug 15, 2017

One Wheel Scooter Een sportuitrusting

Vandaag is de fitness een favoriete familieactiviteit van het kantoor geworden, ambtenaren op kantoor, op de computerdag, het lichaam van elk deel van het gebrek aan lichaamsbeweging, met name makkelijk te leiden tot verschillende aspecten van het lichaam a Verschillende kleine problemen, zoals nekpijn, Muis handen, droge ogen, enz., zodat ze na het werk gaan, kiezen voor een aantal recreatieve activiteiten om hun lichaamsfunctie te verbeteren.

Fitness-oefening kan de lichaamsfunctie verbeteren, maar relatief gezien is de lichaamsintensiteit groter, niet iedereen kan eraan houden. In dit geval is een populaire elektrische balansauto opgeroepen, niet alleen populair in Europa en Amerika, maar ook erg populair in de land, door de unanieme erkenning van jonge mannen en vrouwen.

Elektrische balans auto, al dan niet gebruikt, maar moet hebben gezien, het is niet alleen kleine draagbare modellen zijn ook erg cool, met de auto-technologie van de elektrische balans meer en meer volwassen, een breed scala van elektrische balans auto viool met ons hart akkoord, Voor de liefde van de mode, hou van de trend, het ideaal, het nastreven van jonge mensen, om een KS-16S elektrische balans te starten, is al een must!

Vergeleken met reisgereedschap, is de nieuwe KS-16S elektrische balansauto meer als een sportuitrusting, het kan in het drukke leven zijn, een interessant leven geven. U kunt de KS-16S elektrische balans auto naar de wildernis rijden, laat u volledig los van het werk en de last van het leven bevrijd. De KS-16S maakt gebruik van banden van hoge kwaliteit, en dan stompe weg, kun je helemaal begeleiden, en je hoeft alleen maar te voldoen aan je eigen hart, te lopen om de weg te gaan, je ware zelf te laten zien. Kijk jezelf, accepteer jezelf, maak los van de boeien, de KS-16S elektrische balansauto met jou om de schoonheid van de wereld te zien. Speel een spel van kleine partners, moet weten dat je niet naar een nieuwe locatie bent geweest, dat punt zal Verlicht op de grote kaart en krijg wat succes. U rijdt gewoon de KS-16S elektrische balans auto, u kunt gemakkelijk en vrij om uit te gaan, en het heeft een cool uiterlijk, LED-atmosfeer ringlampen, rijden cool; voor- en achterinductieverlichting voor u 's nachts rijden escort; helemaal in staat om mode met je collega's te maken.

KS-16S elektrische balans auto speciale mobiele telefoon APP, op elk moment de auto informatie te controleren; hier kijk ik uit naar iedereen in de KS-16S elektrische balans auto om de 'reis rond de wereld' te begeleiden. Het zal jezelf de harten van de wereld geven, meer een regio verlichten, was nooit meer dan het luisteren naar meer intuïtieve, meer echt.

Sommige landschappen in het scherm in de foto, en kunnen de schoonheid er niet echt waarderen, alleen om persoonlijk te gaan, om de sfeer daar te kunnen voelen, de douane, de mens. KS-16S elektrische balans stereo luidsprekers, Bluetooth audio, ingebouwde koelventilator, klimmen duurzaamheid; het hoogste kan worden uitgerust met 680Wh batterij, duurzaam leven; De wereld weer, KS-16S elektrische evenwicht auto kan u ook begeleiden.

Wanneer u de vrijheid van rijden, comfortabel en comfortabel voelt, zult u verliefd worden op deze vrije tijd, en voelen dat het u de positieve energie kan brengen. Rijden van de KS-16S elektrische balans auto, met de vrije ziel voortdurend in de beweging, in een aantal moeilijke weg omstandigheden blijven breken, groeien, oneindige rek. Wees niet jaloers, klaag niet, je moet hetzelfde uitstekende leven doen.