Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-beluchtingssysteem Beluchtingswaaier

Oct 12, 2017

zonne-beluchtingssysteem Beluchtingswaaier

De selectie van het solarbeluchtingsysteem richt zich op de selectie en opstelling van de luchtverspreider; de opstelling en berekening van de luchtleidingen; de selectie van de blower en de berekening van het vereiste aantal eenheden. Met inbegrip van de keuze van het waaiertype, om de diameter en grootte van de rotor te bepalen, selecteert u het transmissiemechanisme om de installatiegrootte te bepalen. De keuze van het waaiertype kan worden beschouwd in overeenstemming met de zuurstofcapaciteit, de energie-effici├źntie en de verwerkingsomstandigheden van de rotor.

Zonne-beluchtingssysteem, met zonne-energie als een directe vermogensbediening van de apparatuur, stelt een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat wordt overgebracht naar het oppervlak van het wateroppervlak en de zuurstof aan het oppervlak te vergroten rijk water gemengd; Het water wordt horizontaal gediffundeerd door de centrifugale rotatie en komt verticaal in de onderliggende hypoxische zone.

Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit. Met de snelle ontwikkeling van de plattelandseconomie is de algehele omvang van de plattelandsontwikkeling gegroeid en is de watervervuiling op het platteland ernstiger geworden, wat niet alleen de gezondheid en de kwaliteit van het leven van boeren ernstig heeft aangetast, maar ook een belangrijke beperkende factor is geworden. de ontwikkeling van de plattelandseconomie en de maatschappij. Dit artikel door de combinatie van zonne-energie en nieuwe rioolwaterzuivering, verbetert effectief de ecologische omgeving op het platteland, waardoor de omgeving wordt geïntegreerd. Vervolgens analyseren we het landelijke systeem voor de behandeling van rioolwaterzuiveringsinstallaties voor zonne-energie! Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting en water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van drie effecten, het maximale oppervlak van het oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren de natuurlijke stratificatie, het verbeteren van water is nu zonne-beluchtingssysteem in gebruik genomen. Het gebruik van zonne-energie kan de vermogensfunctie aanzienlijk verminderen en de enorme energiekosten betalen. Voor de beluchting van verschillende veelgebruikte beluchtingsmethoden zijn:

1, blower beluchting:

Gebruik een blazer met een bepaalde hoeveelheid lucht en druk om de aansluitende kanalen te gebruiken om lucht door de microporem (of microporie) in de slibtank te voeren, zodat het effluent in de tank volledig in contact kan komen met de lucht.

Blower beluchtingsfuncties:

1), met een bepaalde hoeveelheid lucht. Het doel van beluchting is om voldoende opgeloste zuurstof toe te voegen aan het water of de vloeistof om aan de aerobe behoeften van zuurstof te voldoen.

(2), met voldoende druk. Blowerbeluchtingsproces is de overdracht van moleculaire massa tussen gas en vloeistof. Om het gas te laten diffunderen en in contact te houden met de vloeistof en te voorkomen dat het zwevende materiaal in de vloeistof zakt, moet de beluchtingsventilator voldoende druk kunnen genereren. Zelfreinigend vermogen.