Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-beluchting systeem beluchting behandeling

Jul 20, 2017

Zonne-beluchting systeem beluchting behandeling

Zonne-mousseur via de beluchting van de afvalwaterzuivering, de rol van het bestuur en schoon afvalwater kan spelen, is de recente opkomst van beluchting belucht apparatuur, de zonne-energie als een directe macht operatie, set een unieke peeling trekken de waaier, door middel van de waaier rotatie naar versterking van de rol van de bodem van het hypoxische water overgedragen aan het oppervlak van het wateroppervlak met het oppervlak van het oppervlak dat rijk is aan water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, verticale in zuurstofrijk water mengsel de onderliggende hypoxie. Zonne-mousseur om het water laag, aërobe en verticale en horizontale cyclus uitwisseling triple effect, de maximale oppervlakte van de oververzadigde opgeloste zuurstof water naar de bodem van het waterlichaam te verhogen onder in het water opgeloste zuurstof, elimineren van natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelf capaciteit, om ervoor te zorgen dat de microbiële biochemische werking van het gehalte aan opgeloste zuurstof, en om te houden van de reactor microbiële, substraat, opgeloste zuurstof, dat wil zeggen, modder, water en gasmengsel van de drie, voor microbiële afbraak van organisch materiaal gunstige biochemische reactie voorwaarden te scheppen. Op hetzelfde moment is de beluchting ook de duurste operatie-proces in het systeem van de aërobe behandeling afvalwater. Het stroomverbruik van beluchting zuurstof verbruik in het algemeen goed voor 60% ~ 70% van het totale stroomverbruik. Daarom is het beter om laag energieverbruik en low-cost betekenis te hebben.

Vandaag, door middel van een continue verbetering van proces inmiddels technologie, om te besparen op de kosten van dergelijke apparatuur uitgevoerd, een zonne-mousseur in de toepassing. Het gebruik van zonne-energie, kan sterk verminderen van de functie macht en de enorme kracht kosten. De selectie van zonne-beluchters houdt rekening met de selectie en rangschikking van lucht diffusoren; de regeling en de berekening van de lucht de pijpleidingen; de selectie van ventilatoren en de berekening van het vereiste aantal eenheden. Met inbegrip van de keuze van het type van de waaier, bepalen de grootte van de waaier diameter en structuur, bepalen de grootte van de installatie, selecteert u het transmissiemechanisme. De keuze van waaier type kan worden beschouwd als volgens de waaier van oxygenatie capaciteit, energie-efficiëntie en procescondities.

Zonne-energie mousseur, met zonne-energie als de directe macht van de werking van de apparatuur, stelt u een unieke peeling beluchting waaier, door de rotatie van de waaier aan versterking van de rol van de bodem van het hypoxische water overgedragen aan het oppervlak van het wateroppervlak en oppervlak zuurstofrijk water mengsel; Het water wordt horizontaal verspreid door de centrifugale rotatie en verticaal invoert de onderliggende hypoxische zone.

Dus de realisatie van de oplossing laag van water, zuurstof en verticale en horizontale cyclus uitwisseling triple effect, de maximale oppervlakte van de oververzadigde ontbonden overgebracht naar de onderkant van het waterlichaam te verhogen onder in het water opgeloste zuurstof water zuurstof, aan het elimineren van natuurlijke stratificatie, verbetering van de watercapaciteit self-purification. Zonneboiler behandeling apparatuur bestaat uit fotovoltaïsche zonnepanelen, accu, beluchting, opnieuw plaatsen systeem, microcomputer controlesysteem en extern communicatiesysteem. Door middel van de fotovoltaïsche zonnepanelen aan zonne-energie in elektriciteit, als beluchting faciliteiten, de macht van de faciliteit opnieuw plaatsen, de overtollige energie opgeslagen in de batterij; volgens de gegevens optimaliseren na het debuggen, door middel van het controlesysteem van de microcomputer te voltooien de automatische controle, de automatische werking van beluchting faciliteiten, en mengen van voorzieningen.

Op zonne-energie voor de energie, in combinatie met zonne-fotovoltaïsche technologie, van leren en transformeren van het verwerkingsproces van de traditionele volwassen afvalwater aan te passen aan de kenmerken van zonne-energie, versterking van de behandeling van stikstof en fosfor te verbeteren de efficiëntie van afvalwater bewerking en verwerking diepte, de nieuwe automatische landelijke afvalwater behandeling technologie.