Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-beluchtingssysteem Aërobe beluchting

Oct 20, 2017

zonne-beluchtingssysteem Aerobe beluchting

Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit. Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit. Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort. Het zonne-beluchtingssysteem van het type oplossing heeft de volgende functies:

Op en neer wisseling gemengde reoxidatie: het oplossingsproces is een gemengd heroxidatieproces, het oppervlak is rijk aan opgelost zuurstofwater dat naar de bodem wordt overgebracht, om de bodem van het opgeloste zuurstofgehalte te verbeteren, om water te voorkomen als gevolg van zuurstofgebrek en corruptie , en om sulfide te voorkomen, en andere chemische stoffen verdeeld om de bodem van het water biochemische waterzuivering effect te bevorderen. Tegelijkertijd kan zuurstof onder water om de anaërobe afgifte van fosfor, gesuspendeerde modder te voorkomen effectief opgelost fosfide worden geadsorbeerd.

Om het milieu zelfreinigend vermogen te stimuleren: de bodem van het waterlichaam in geval van verhoogde temperatuur en opgeloste zuurstof, de bodem van de afzetting van dierlijke uitwerpselen, organisch slib en corrupte algen en andere schadelijke stoffen, ontbinding, verbetering van het sediment, activeren de ecologische functie van het sediment, water zelfverbetering.

Sterke cyclus van productie van levend water: levend water is de tweede levensduur van het meer, de vorming van een sterke oplossing van de hoofdstroom van water en de sensorstroom, kan de thermocline-vorming van natuurlijke stagnerende zone effectief doorbreken, zodat de hele waterlichaam om een ​​circulerende waterstroom te vormen.