Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-aërosysteem Aerobic Aeration

Jun 07, 2017

Het gebruik van zonne-energie als energiebron, met de werking en het beheer van goedkope, goede zuurstofeffecten, hoge stroming, anti-verstopping, levensverwachting, het gebruik van zonne-energie als stroombron. Lange, lopende geluidseigenschappen. Decentralized zonne-beluchter, geschikt voor rivier, meer, reservoir, oxidatie vijver, kunstmeer en andere stroomvoorzieningsomstandigheden van water.

Het gebruik van zonne-energie als energiebron, met de werking en het beheer van goedkope, goede zuurstofeffecten, hoge stroming, anti-verstopping, levensverwachting, het gebruik van zonne-energie als stroombron. Lange, lopende geluidseigenschappen. Decentralized zonne-beluchter, geschikt voor rivier, meer, reservoir, kunstmeer en andere stroomvoorzieningsomstandigheden van water.

SOLARAER is de eerste keer in overeenstemming met de oplossing van de beluchtingsteorie van beluchtingsapparatuur, ontworpen door de zonnecelcomponenten, besturingssystemen, de gastheer, het drijvende lichaam en andere componenten. Heeft de volgende kenmerken:

● lage kosten, snelle, eenvoudige installatie, geen dagelijkse handbediening

● Geen dynamische werking van de laminaire modus, om een hoge stroom en efficiënte waterkringloop te bereiken

● De uitlaat kan zo nodig ontworpen worden, geschikt voor diep meer of reservoir

● gebruik van roestvrij staal en engineering kunststoffen en andere anti-corrosie materialen, lange levensduur

● Apparatuur die in het water drijft, zonder de stichting te installeren, niet beïnvloed door het waterniveau

● milieuvriendelijk, zonder toevoeging van chemische stoffen, geen secundaire vervuiling

Gedecentraliseerde zonne-beluchter, met zonne-energie als directe werking van de uitrusting, zet een unieke peeling-beluchtingswiel door de rotatie van de rotor om de rol van de bodem van het hypoxische water over te brengen naar het oppervlak van het wateroppervlak en het zuurstofgehalte van het oppervlak gemengd; Het oppervlak is rijk aan water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, langs in de onderliggende hypoxia zone. Zo wordt de realisatie van de wateroplossingslaag, het zuurstof- en verticale en horizontale cyclusuitwisselingseffect, het maximale oppervlak van het oververzadigde opgeloste zuurstofwater overgebracht naar de bodem van het waterlichaam om de bodem van het opgeloste zuurwater te verhogen om natuurlijke stratificatie te elimineren, Watercapaciteit verbeteren.