Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-aërosysteemcomponenten

Jun 22, 2017

Zonne-aërosysteem Core componenten

Water en lucht om gasvormige stoffen en water uit te wisselen om vluchtige stoffen in het water te verwijderen, of om het gas uit het water te ontsnappen, zoals het verwijderen van water.

Reuk of kooldioxide en waterstofsulfide en andere schadelijke gassen; Of zuurstof in het water, om de concentratie opgeloste zuurstof te verbeteren, om ijzer, mangaan te verkrijgen of het doel van aërobe microbiële afbraak van organisch materiaal te bevorderen.

De factoren die de snelheid van gasoverdracht tussen gas en vloeistof beïnvloeden zijn: de gedeeltelijke druk van het gas in de gasfase en de concentratie, temperatuur, het grensvlak en de samenstelling van het water in de vloeibare fase. Bij dezelfde temperatuur en gedeeltelijke druk is de oplosbaarheid van een gas in water (vaak aangeduid als evenwichtskoncentratie) constant; Wanneer de concentratie van het gas groter is dan de evenwichtskoncentratie, ontsnapt het uit het water; Als de concentratie minder is dan het evenwicht, wordt het gas opgelost in water. De reservoirs of meren hebben de neiging om te ruiken door de voortplanting van algen, protozoa en plankton, of de rot van dier- en plantenafval. Giftige stoffen zijn meestal vluchtig organisch materiaal, kunnen worden gebruikt fontein, multi level water, multi-layer geperforeerde plaat water en multi-layer coke pan viel in het water en ander beluchtingsapparaat, zodat het water gedispergeerd in een dunne film of druppel En verwijder het.

Grondwater bevat soms waterstofsulfide, kooldioxide of overtollig ijzer, mangaan, kan ook met beluchting worden behandeld. Vrije kooldioxide is corrosief, lage water alkaline, de beluchting van water kan via het kalksteenfilter worden gefilterd, zodat kooldioxide in carbonaat, dan is het filterbed een langere contacttijd. Grondwater opgelost ijzer, mangaan is over het algemeen goedkoop bicarbonaat, en luchtcontact, als gevolg van verminderde vrije kooldioxide concentratie en opgeloste zuurstof concentratie verhoogd, die kan worden omgezet in precipitatie. Ijzer, mangaangehalte is over het algemeen niet hoog, weinig zuurstof, dus de eisen van beluchting, terwijl de contacttijd hoger is.

De voormalige is perslucht door de leiding en doek apparatuur in het water om kleine bellen te vormen, die door de waterlaag drijven. Het laatste is de aanbrengen van een waaier of roterende borstel waarbij het water constant wordt geroerd, constant met de nieuwe interface en het atmosferische contact, de belbeluchtingsmethode en de oppervlakte beluchtingsmethode naast zuurstof, maar ook een roerendeffect, zodat het geactiveerde slib onderhoudt De opgeschorte toestand. Zie de structuur en de uitrusting van de beluchtingstank zie de geactiveerde slibmethode. Daarnaast wordt de bubble beluchtingsmethode ook gebruikt voor afvalwaterzuiveringsinstallatie gritkamer om sediment te wassen en de vernietiging van afvalwater te voorkomen.

Beschrijving

Luchtingssysteem van de kerncomponenten van de beluchtingspomp zuigpoort kan gebruik maken van een negatief druk zuiggas, dus geen air compressor en atmosferische injector nodig

De hoge snelheid roterende pomp waaier mengt de vloeistof met het gas, dus geen agitator en mixer zijn nodig. Als de druk in het pompmengsel, gas en vloeistof volledig opgelost, de oplossingsefficiëntie van maximaal 80 ~ 100%. Dus geen grote druk opgeloste gas tank of dure reactietoren kan een hoge mate van opgeloste oplossing worden gemaakt. Gas-vloeistofverhouding van ongeveer 1: 9 (zuigvolume van 8-10%), het gebruik van een serie kan de hoeveelheid inspiratieverhoging verhogen. Een GLM (B) serie beluchtingspomp kan gasvloeistof zijn om een hoge mate van opgeloste oplossing direct aan het punt van gebruik aan te trekken, te mengen, op te lossen en te verzenden. Pompstroom 1-50 M3 / H; Behandeld water 1-150 M3 / H. Het gebruik van de GLM (B) serie beluchtingspomp kan de efficiëntie van de opgeloste gasproductie verbeteren, het voorbereidingsapparaat vereenvoudigen, ruimte besparen, de initiële investering aanzienlijk verminderen, de bedrijfskosten en het onderhoud verminderen kosten.