Huis > Nieuws > Inhoud

Solar Aeration System Directe bediening van de apparatuur

Sep 20, 2017

solar beluchtingssysteem Directe bediening van de apparatuur

De functie en het principe van zonne-beluchtingssysteem van nieuwe rioolwaterzuiveringsapparatuur

Solar beluchtingssysteem door de beluchting van rioolwaterzuivering, kan een rol spelen in het bestuur en schoon rioolwater, is de recente opkomst van beluchting beluchte apparatuur, de zonne-energie als een directe power-operatie, zet een unieke peeling Trek de beluchting impeller, door de waaier rotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water overgedragen op het oppervlak van het wateroppervlak te verbeteren met het oppervlak van zuurstofrijke watermengsel, het oppervlak rijk aan water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, verticaal in de onderliggende hypoxie. Solar beluchtingssysteem om de waterlaag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus uitwisseling triple effect te bereiken, het maximale oppervlak van het oververzadigde opgeloste zuurstof water naar de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, om de natuurlijke stratificatie te elimineren , water zelf verbeteren Vermogen om de biodegradatie van microbiële biologische afbraak van zuurstof te garanderen, en om de reactor microben, substraten, opgeloste zuurstof, dat wil zeggen, modder, water, gasmengsel van de drie, te houden voor microbiële afbraak van organisch materiaal om gunstige biochemische te verschaffen reactieomstandigheden. Tegelijkertijd is de beluchting ook het duurste proces in het aërobe en biochemische behandelingssysteem. Het beluchtingszuurstofverbruik verbruikt 60% ~ 70% van het totale energieverbruik. Daarom heeft het de voorkeur om een ​​laag energieverbruik en lage kosten te hebben.

Tegenwoordig heeft de voortdurende verbetering van de procestechnologie, om de kosten van dergelijke apparatuur te beperken, nu een zonne-beluchtingssysteem in de toepassing. Het gebruik van zonne-energie kan de vermogensfunctie aanzienlijk verminderen en de enorme energiekosten betalen. Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit.