Huis > Nieuws > Inhoud

Werking van de apparatuur van het systeem van de zonne-beluchting

Aug 29, 2017

zonne-beluchting systeem apparatuur

De selectie van zonne-beluchting systeem en de selectie van luchtblazer worden beschouwd. Lucht leidingen lay-out en berekening; Selecteren van de blazer en het vereiste aantal stations te berekenen. Het omvat waaier type kiezen, bepalen van de diameter van de waaier en bouw van dimensie, bepalen de grootte van de installatie en drijvende mechanisme te selecteren. De waaier type selectie kan worden beschouwd als volgens de waaier van oxygenatie capaciteit, dynamische efficiƫntie en procescondities.

Beluchting systeem, zonne-energie met zonne-energie als de directe motivatie van de werking van de apparatuur, instellen van de unieke roterende lift, beluchting waaier waaier roterende Hemelvaart, zal het verschuiven van de zuurstof aan de onderkant van de water-oppervlaktewater gemengd met zuurstof verrijkte wateroppervlak; Het oppervlak is rijk aan water door centrifugaal rotatie horizontale diffusie en verticale binnenkomst in de zone van hypoxie.

De uitvoering laag, verhogen van zuurstof en water oplossing om verkeer uitwisseling van triple effect maximaliseren bewegende oppervlak super verzadigde opgeloste zuurstof water tot water onder, verhogen de bodem water opgeloste zuurstof, verwijderen van de natuurlijke stratificatie, water self-purification beter. Zonne-beluchting systeem is een soort zuurstof beluchting en water circuleren van de apparatuur die wordt gebruikt voor de bestrijding van de verontreiniging van water. Het heeft de kenmerken van lage lopende beheer kosten, goed effect van beluchting, grote stroom, anti-jam, lange levensduur en een laag geluidsniveau. Het is typerend voor de OBAO de SOLARAER oplossing gelaagde zonne-beluchting systeem, die zeer geschikt is voor de organen van het water van de rivier, meer, reservoir, oxidatie vijver en stuwmeer.

Het zonne-beluchting systeem is uitgerust met de unieke spinnen en snijden beluchting waaier, die kan worden overgedragen aan de oppervlakte van het waterlichaam en het oppervlak zuurstofrijk water mengsel door het draaien van de liftende werking van de waaier. Het oppervlak is rijk aan water door centrifugaal rotatie horizontale diffusie en verticale binnenkomst in de zone van hypoxie. De uitvoering laag, verhogen van zuurstof en water oplossing om verkeer uitwisseling van triple effect maximaliseren bewegende oppervlak super verzadigde opgeloste zuurstof water tot water onder, verhogen de bodem water opgeloste zuurstof, verwijderen van de natuurlijke stratificatie, water self-purification beter.