Huis > Nieuws > Inhoud

Solar Aeration System Stroombron

Nov 01, 2017

zonne-beluchtingssysteem Voedingsbron

Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit. Zonne-beluchtingssysteem, gebruikt in rivieren, meren, reservoirs, kunstmatig meer en andere oppervlaktewaterbehandeling van de benodigde beluchtingsapparatuur, met vele voordelen:

Lage kosten, snel, eenvoudig te installeren, dagelijks werk vereist niet dat iemand gaat werken.

Geen dynamische werking van de laminaire stromingsmodus, kan een grote stroom van efficiënte watercirculatie zijn.

De uitlaat kan naar behoefte worden ontworpen, geschikt voor diep meer of reservoir.

Met behulp van roestvrij staal en technische kunststoffen en andere anti-corrosiematerialen, lange levensduur.

Apparatuur die in het water drijft, hoeft de fundering niet te installeren, deze wordt niet beïnvloed door het waterniveau.

Milieuvriendelijk, geen chemicaliën toevoegen, geen secundaire vervuiling. Zonne-beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als een energiebron voor watervervuiling controle van zuurstof en beluchting van water recycling-apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage verrichting en beheerskosten, goed zuurstofeffect, hoge stroomsnelheid, anti-belemmering, met lange levensuur en laag lopend lawaai. OBAO SOLARAER is een typische oplossing voor beluchtingssystemen voor zonne-energie, die ideaal zijn voor watervoorzieningsomstandigheden zoals rivieren, meren, reservoirs, vijvers, kunstmatige meren, enzovoort.

Solarbeluchtingsysteem, stel een unieke schilbeluchtingsrotor in, door de rotorrotatie om de rol van de bodem van het hypoxische water dat naar het oppervlak van het wateroppervlak en het oppervlak van een zuurstofrijk watermengsel is overgebracht, te verbeteren; oppervlakrijk water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, Verticaal in de onderliggende hypoxie. Dus de realisatie van wateroplossing laag, zuurstof en verticale en horizontale cyclus van de uitwisseling van triple effect, het maximale oppervlak van de oververzadigde opgeloste zuurstof water overgedragen aan de bodem van het waterlichaam om de bodem van het water opgeloste zuurstof te verhogen, te elimineren natuurlijke stratificatie, verbeteren water zelfreiniging capaciteit. Het belangrijkste effect van het beluchtingsapparaat in de beluchtingstank is:

(1) Oxygenatie: de zuurstof in de lucht (of zuivere zuurstof) die wordt overgebracht naar het mengsel van actief-slibvlokken, de toevoer van microbiële ademhalingsnoden.

(2) roeren, mengen: de beluchtingstank mengsel in een gewelddadige gemengde toestand, zodat actief slib, DO, riolering organische stof in volledig contact met de drie. Terzelfder tijd, om het actieve slib in de neerslag van de beluchtingstank te voorkomen.