Huis > Nieuws > Inhoud

Zonne-aërosysteem Afvalwater Voor Luchtbehandeling

Jul 05, 2017

Zonne-aërosysteem Afvalwater voor beluchtingsbehandeling

Zonne-beluchter door de beluchting van riolering, kan een rol spelen in governance en schoon riolering, is de recente stijging van de beluchting beluchting apparatuur, de zonne-energie als een directe macht operatie, een uniek peeling Pull beluchting impeller, door de impeller rotatie naar verbeter de rol van de bodem van het hypoxische water dat overgedragen wordt aan het oppervlak van het wateroppervlak met het oppervlak van zuurstofrijk watermengsel, het oppervlak rijk aan water door de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, verticaal in de onderliggende hypoxie. Zonne-beluchter voor het bereiken van de waterlaag, zuurstof- en verticale en horizontale cyclusuitwisseling, het maximale oppervlak van het oververzadigde opgeloste zuurstofwater naar de bodem van het waterlichaam om de bodem van het opgeloste zuurwater te verhogen, natuurlijke stratificatie te elimineren, te verbeteren water zelf Vermogen om de biologische afbraak van microbiële biologische afbraak te waarborgen en om de microbiële reactor, het substraat, opgeloste zuurstof, dat wil zeggen modder, water, gasmengsel van de drie te behouden, voor microbiële afbraak van organisch materiaal om gunstige biochemische reactieomstandigheden te bieden. Tegelijkertijd is de beluchting ook het duurste operatieproces in het afvalwater-aërobe behandelingssysteem. Het stroomverbruik van het zuurstofverbruik van de beluchting bedraagt in het algemeen 60% ~ 70% van het totale energieverbruik. Daarom is het de voorkeur om een laag energieverbruik en een lage kostenbetekenis te hebben.

Vandaag, door de continue verbetering van de procestechnologie, om nu de kosten van dergelijke apparatuur te besparen, is er nu een zonne-beluchter in de applicatie. Het gebruik van zonne-energie kan de krachtfunctie sterk verminderen en de enorme stroomkosten betalen. In de afgelopen jaren is de traditionele rioolwaterzuiveringsmethoden geleidelijk geëlimineerd, waardoor de rioolbehandelingsindustrie in het nieuwe model nodig is om nieuwe rioolwaterzuiveringsapparatuur door de knelpunten te breken en het gebruik van zonne-energie in de riolering van zonne-waterzuiveringsapparatuur is om de knelpunt te breken Nuttige methode. Het gebruik van zonne-energie in rioolwaterzuivering is een succesvolle ervaring. Zonnewaterbehandeling apparatuur is een groot stabiel ecologisch systeem, het is bijna niet nodig om te beschermen en kracht, het energieverbruik is meestal rioolzuiveringssysteem 1/6 tot 1/3, en moet creëren. In vergelijking met de gewone rioolbehandelingsapparatuur is de toepassing van zonne-energie-rioolwaterzuiveringstechnologie meer voordelen. Hier kijken we naar de zonne-rioleringsapparatuur, wat zijn de voordelen?

1, de operationele kosten zijn bijna nul, zonder elektriciteit, de werking van alle energievoorziening komt uit de natuur - de zon;

2, niet nodig om te bewaken, gewoon regelmatige bezoeken elke week, kunt u controleren;

3, de werking van de waterveranderingen heeft een sterke aanpassingsvermogen; voor verschillende waterveranderingen kan automatisch worden aangepast om de normale werking van de gehele apparatuur te waarborgen;

4, zal geen secundaire vervuiling veroorzaken, geen lawaai, ozon en gezuiverde waterkwaliteit veroorzaken geen schade aan het milieu;

5, minder slib gegenereerd, de algemene werking van een twee jaar systeem om een sediment te nemen. Bij het verwijderen van sedimenten is er geen ozonvervuiling, en het sediment kan als grond van hoge kwaliteit worden gebruikt voor de teelt van planten.

6, zonne-rioolbehandeling apparatuur kan worden toegepast op residentiële wijken, villa's, schilderachtige toeristische gebieden, kleine steden, landelijke transformatie en andere huishoudelijke rioolwaterzuivering.

Het wijdverspreide gebruik van apparatuur voor rioolwaterzuivering zal de traditionele vorm van rioleringsbehandelingsmodus veranderen, is de toekomst van de rioolwaterzuiveringstechnologie van de primaire richting!