Huis > Nieuws > Inhoud

Solar Aeration System Surface Water Management moet zijn

Aug 15, 2017

zonne-beluchtingssysteem Oppervlakwaterbeheer moet zijn

Zonnebeluchtsysteem, gebruikt in rivieren, meren, reservoirs, kunstmatig meer en andere oppervlaktewaterbehandeling van de benodigde beluchtingsapparatuur, met veel voordelen:

Lage kosten, snelle, eenvoudige installatie, dagelijks werk vereist geen iemand om te werken.

Geen dynamische laminar flow mode werking, kan een grote stroom van efficiënte watercirculatie.

De uitlaat kan zo nodig ontworpen worden en geschikt zijn voor diepwatermeren of reservoirs.

Het gebruik van roestvrij staal en engineering kunststoffen en andere anti-corrosie materialen, lange levensduur.

Apparatuur die in het water drijft, hoeft de stichting niet te installeren, wordt niet beïnvloed door het waterniveau.

Eco-vriendelijk, hoeft geen chemicaliën toe te voegen, geen secundaire vervuiling.

Solar beluchtingssysteem is een gebruik van zonne-energie als stroombron voor waterverontreiniging controle van zuurstof en beluchting van water recycling apparatuur. Het heeft de kenmerken van lage bediening en beheerskosten, goed zuurstof effect, hoge stromingssnelheid, anti-verstopping, lang leven en laag ruis. OBAO SOLARAER is een typische oplossing van zonne-energie beluchtingssysteem, ideaal voor rivieren, meren, reservoirs, oxidatie vijvers, kunstmatige meren en andere watervoorzieningsomstandigheden onvoldoende water.

Zonne-beluchtingssysteem, zet de unieke roterende luchtpomp door de rotatie van de rotor om de rol van de bodem van het hypoxische water dat wordt overgedragen aan het oppervlak van het wateroppervlak met het oppervlak van zuurstofrijk watermengsel te verbeteren; oppervlakte rijk water door middel van de centrifugale rotatie horizontale horizontale diffusie, verticaal in het onderliggende hypoxia gebied. Zo wordt de realisatie van de wateroplossingslaag, het zuurstof- en verticale en horizontale cyclusuitwisselingseffect, het maximale oppervlak van het oververzadigde opgeloste zuurstofwater overgebracht naar de bodem van het waterlichaam om de bodem van het opgeloste zuurstofwater te verhogen om natuurlijke stratificatie te elimineren, watercapaciteit verbeteren.

Omhoog en omlaag van de uitwisseling van reoxygenatie: de bodem van het hypoxische waterlichaam en zuurstofcontact, de vorming van verzadigd opgelost zuurstofwater dat naar het oppervlak van het waterlichaam wordt gebracht en vervolgens in het onderste waterlichaam om het opgeloste zuurstofgehalte van de lager waterlichaam om water te voorkomen door zuurstof- en achteruitgang, stoffen, aminen en andere chemische stoffen verdeeld, en de bodem van het water biochemische waterzuiveringseffect te bevorderen.

Om de zelfzuiveringscapaciteit van water te stimuleren: de bodem van het waterlichaam bij verhoogde temperatuur en opgeloste zuurstof, de bodem van de afzetting van dierlijke afscheiding, dood van dieren en planten, organisch slib, corrupte algen en andere schadelijke stoffen ontbinding , waardoor het sediment wordt verbeterd, om de zelfzuiveringscapaciteit van het water te verbeteren.