Huis > Nieuws > Inhoud

Wind Solar Hybrid Solar System Het gebruik van windenergie en zonne-energie bronnen Complementariteit

Jun 13, 2017

Wind Solar Hybrid Solar System Het gebruik van windenergie en zonne-energie bronnen complementariteit

Energie is een belangrijke materiële basis voor de nationale economische ontwikkeling en het leven van mensen. In de afgelopen 200 jaar, op basis van kolen, olie, aardgas en andere fossiele brandstoffen op basis van het energiesysteem, werd de ontwikkeling van de menselijke samenleving sterk bevorderd. Maar mensen gebruiken tegelijkertijd fossiele brandstoffen, maar brengen ook ernstige milieuvervuiling en schade aan ecosystemen op. In de afgelopen jaren hebben landen over de hele wereld het belang van energie voor de mensheid en de vernietiging van het milieu en ecosystemen in het conventionele energiegebruik besef. Landen zijn begonnen volgens nationale omstandigheden, governance en mitigatie hebben de omgeving verslechterd en hernieuwbare, niet-vervuilende nieuwe energieontwikkeling en -benutting als een belangrijk onderdeel van duurzame ontwikkeling. Wind en zonne-energie generatie systeem is een nieuw type energie-energie generatie systeem dat de vergelijkbaarheid met windenergie en zonne-energiebronnen, en heeft een goede applicatie vooruitzicht.

Scenery is complementair, is een set power generation applicatiesysteem, het systeem is het gebruik van zonnecellen, windturbines (wisselstroom in DC) worden naar de batterij opslagcapaciteit gestuurd, wanneer de gebruiker stroom nodig heeft, zal de omvormer de batterij In de batterij opgeslagen in stroom, via de transmissielijn naar de gebruikersbelasting. Is een windturbine en zonnecel vierkante twee soorten power generation apparatuur gemeenschappelijke stroomgeneratie.

Ontwikkeling proces editor

Het originele wind- en zonne-energie generatie systeem is de windturbine en PV modules voor een eenvoudige combinatie, omdat het gebrek aan gedetailleerd mathematisch berekeningsmodel, terwijl het systeem alleen gebruikt wordt om een laag aantal gebruikers te waarborgen, wat resulteert in een lange levensduur.

In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van wind en zonne-energie generatie systeem blijft uitbreiden, garanderen de snelheid en economische eisen te verbeteren, de buitenlandse landen hebben een aantal simulatie van windenergie, fotovoltaïsche en complementaire energieproductie systeem prestaties van grote tools pakket ontwikkeld. De beste systeemconfiguratie kan worden bereikt door de prestatie- en energiekosten van verschillende systeemconfiguraties te simuleren. Welke colorado state university en nationale hernieuwbare energie laboratorium samenwerking in de ontwikkeling van hybrid2 applicatie software. Hybrid2 zelf is een zeer goede software, het is een zeer complexe simulatie van de windssimulatie-operatie, volgens de input van de complementaire stroomgeneratiesysteemstructuur, laadkarakteristieken en installatieplaats van de windsnelheid, zonnestralingsdata heeft 8760 uur een Jaar simulatie resultaten De But hybrid2 is slechts een krachtige simulatie software, zelf heeft geen functie om het ontwerp te optimaliseren, en duur, de behoefte aan professioneel sterk.

Er zijn twee belangrijke manieren om kracht te ontwerpen voor wind- en zonne-energieopwekking: eerst, de krachtvergelijkingsmethode, dat wil zeggen in verschillende straling en windsnelheid die overeenstemt met de fotovoltaïsche stroom en de kracht en de kracht van de ventilator, vooral bij de optimale regeling Van het systeem; De andere is de energievergelijkingsmethode, dat wil zeggen in verschillende straling en windsnelheid die overeenkomt met de stroomopwekking van de fotovoltaïsche serie en de stroomopwekking van de ventilator en groter dan het laadvermogenverbruik, voornamelijk voor systeemvermogenontwerp.