2kw Wind-Solar hybride voedingssysteem

Wind-Solar Hybride Power System, Wind-Solar, New Energy System fabrikant / leverancier in China, met 2 kW Wind-Solar Hybrid Power System, 1000 W Ne-Sv nieuwe windturbogenerator, 100W ~ 300W windturbine voor straatverlichting en ga zo maar door.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan een 2kw wind-solar hybride voedingssysteem van hoge kwaliteit, dan bent u van harte welkom om het voordelige 2kw wind-zonne-hybride voedingssysteem te kopen met een redelijke prijs van onze fabriek. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijvingitem:
-1kw windturbine
-1kw zonnepaneel
-1kw zonne-energie controller
-300 ah batterij
-besturing omvormer alles-in-één

voordelen:
1. de dagelijkse output zal stabieler zijn, omdat beide energiebronnen de variaties in output onderling kunnen compenseren. het algehele systeem zal overdag en 's nachts productief zijn, omdat windenergie niet wordt beperkt door zonlicht. Natuurlijk zal de productie overdag hoger zijn, maar 's nachts daalt het niet tot nul.
2. seizoensvariaties worden gecompenseerd. PV-systemen op zonne-energie zijn in de zomer productiever en windturbines zijn productiever in de winter, omdat het weer meer winderig is. Jaarlijks bekeken, worden de seizoenschommelingen in de productie gecompenseerd.
3. Als de installatie buiten het netwerk valt, zijn kleinere accubanken nodig. het is mogelijk dat het systeem werkt met een kleinere energieopslag, aangezien een van de twee bronnen dag en nacht werkt. batterijen zijn ook onderhevig aan een minder agressieve laad / ontlaadcyclus, waardoor hun levensduur wordt verlengd.
4. als een dieselgenet voor back-up wordt gebruikt, kan deze ook kleiner worden gemaakt. er is minder onzekerheid met betrekking tot de gecombineerde wind- en zonne-energievoorziening. als er een generator nodig is, zal deze minder vaak en voor kortere perioden worden gebruikt.

? Contact nu

Andy Zhang (verkoopafdelingen)

Ningbo Inyan Solar Technology Co, ltd

Add .: No.190, Xingfu Road, Gaoqiao Town, Yinzhou District, Ningbo City, China

Tel: + 86-574-89075107 Fax: + 86-574-89075108

Skype: andyzgh Whatsapp / mobiel: +8613857880350

E-mail: sales003@inyansolar.com

Web: www.inyansolar.comOnderzoek