uit Grid Home Wind Solar Hybrid Power System

Wind Solar Hybride Power System, Home Wind Power System, off Grid Wind Solar Hybrid Power System fabrikant / leverancier in China, off off Grid Home Wind Solar Hybrid Power System, Residentiƫle windmolen / Winddynamo / Windturbine met permanente magneetgenerator, 5kw kleine wind Turbinegenerator voor thuisgebruik enzovoort.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan kwaliteit off-grid thuiswind zonne-hybride power-systeem, van harte welkom om de korting te kopen off grid thuis wind zonne-hybride systeem met een redelijke prijs van onze fabriek. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijving

Windturbine en zonnepaneel genereren elektriciteit, de elektriciteit wordt door de laadregelaar in de batterijgroep geladen en vervolgens via de omvormer levert het systeem wisselstroom voor belastingen.
Als er geen elektriciteit in de battergroep is, zal de omvormer overschakelen naar het net en stroom blijven leveren voor belastingen. Ondertussen wordt de omvormer opgeladen in de batterij om de batterij in goede staat te houden.
Ons bedrijf heeft samengewerkt met China Mobile, China Unicom en andere grootschalige bedrijven of ondernemingen in China. RENERGY hybride energiesystemen voor thuiswind zijn erg populair in Duitsland, Denemarken en andere Europese landen; de uitvoering is goedgekeurd door onze agenten en klanten.

? Contact nu

Andy Zhang (verkoopafdelingen)

Ningbo Inyan Solar Technology Co, ltd

Add .: No.190, Xingfu Road, Gaoqiao Town, Yinzhou District, Ningbo City, China

Tel: + 86-574-89075107 Fax: + 86-574-89075108

Skype: andyzgh Whatsapp / mobiel: +8613857880350

E-mail: sales003@inyansolar.com

Web: www.inyansolar.comOnderzoek