off Grid Wind Solar Hybrid Power System voor thuisgebruik

Wind Solar Hybrid Power System, off Grid Hybrid Wind Solar Power System, off Grid Wind Power System Fabrikant / Leverancier in China, off off Grid Wind Solar Hybrid Power System voor gebruik thuis, Residentiƫle windmolen / Winddynamo / Windturbine met permanente magneetgenerator, 5kw kleine windturbine-generator voor thuisgebruik, enzovoort.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan een kwaliteit off-grid wind zonne-hybride systeem voor thuisgebruik, welkom om de korting te kopen off grid wind zonne-hybride power system voor thuisgebruik met een redelijke prijs van onze fabriek. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijving

Windturbine en zonnepaneel genereren elektriciteit, de elektriciteit wordt door de laadregelaar in de batterijgroep geladen en vervolgens via de omvormer levert het systeem wisselstroom voor belastingen.
Als er geen elektriciteit in de battergroep is, zal de omvormer overschakelen naar het net en stroom blijven leveren voor belastingen. Ondertussen wordt de omvormer opgeladen in de batterij om de batterij in goede staat te houden.
Ons bedrijf heeft samengewerkt met China Mobile, China Unicom en andere grootschalige bedrijven of ondernemingen in China. RENERGY windsolaire hybride krachtsystemen zijn erg populair in Duitsland, Denemarken en andere Europese landen; de uitvoering is goedgekeurd door onze agenten en klanten.

Model: 5kw / 10kw / 20kw / 30kw.
Generatortype: permanente magneet in drie fasen.
Lemmet: 3 * versterkt glasvezel
Werk windsnelheid: 3-30 m / s
Roterende schacht: horizontale as.
Type toren: monopaal toren / hydraulische toren / kantelen toren
Windenergiesysteem: op net / off grid / micro grid / hybride systeem en anderen.

Kerntechnologie:
1. Variabele pitch
Variabele pitch windgenerator is een gepatenteerd product en een pionier in de windgeneratorindustrie. Het zelf ontwikkelde centrifugale pitch-gestuurde mechanisme van de windgenerator past de bladhelling aan volgens de rotorsnelheid van de rotor en houdt de windgenerator op nominale rotatiesnelheid. De windgenerator heeft een stabiel uitgangsvermogen en veilige werking en is onderhoudsvrij.
Voordelen:
1) Mechanisch ontwerp, veilig en betrouwbaar
2) Nauwkeurige controle: Bovengrens van RPM wordt geregeld binnen 10 tpm, nauwkeurig beheer.
3) Meerdere bescherming voor belangrijke componenten, nauwkeurige bewerking.
2. ABS -Aerodynamisch remsysteem
Het ABS-systeem omvat een mechanisme voor het regelen van de hoogte, actieve rem, controller en andere onderdelen. Systeem detecteren windsnelheid, spanning, stroom en andere elektrische parameters om te bepalen of de windgenerator loopt of wordt uitgeschakeld.
ABS-systeem is de eerste keer dat een kleine windgenerator een automatische remfunctie realiseert. Traditionele rem inclusief dumpbelasting (elektronische rem), handmatige rem en niet-variabele steekrem.

? Contact nu

Onderzoek