Hernieuwbare energie Wind Solar Hybrid Power System voor basisstation voor telecommunicatie

Wind Solar Hybride Power System, Wind Solar Hybrid System, Wind Power System Fabrikant / Leverancier in China, met Hernieuwbare Energie Wind Solar Hybrid Power System voor Telecommunicatie Basisstation, Residentiƫle Windmolen / Wind Dynamo / Windturbine met Permanente Magneet Generator, 5kw Kleine Windturbine Generator voor thuisgebruik enzovoort.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardig windenergie hybride energiesysteem op basis van hernieuwbare energie voor het basisstation voor telecommunicatie, dan bent u van harte welkom om het duurzame windmolen hybride energiesysteem voor telecommunicatie voor telecommunicatiebasisstation met een redelijke prijs van onze fabriek te kopen. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijving

Windturbine en zonnepaneel genereren elektriciteit, de elektriciteit wordt door de laadregelaar in de batterijgroep geladen en vervolgens via de omvormer levert het systeem wisselstroom voor belastingen.
Als er geen elektriciteit in de battergroep is, zal de omvormer overschakelen naar het net en stroom blijven leveren voor belastingen. Ondertussen wordt de omvormer opgeladen in de batterij om de batterij in goede staat te houden.
Ons bedrijf heeft samengewerkt met China Mobile, China Unicom en andere grootschalige bedrijven of ondernemingen in China. RENERGY windsolaire hybride krachtsystemen zijn erg populair in Duitsland, Denemarken en andere Europese landen; de uitvoering is goedgekeurd door onze agenten en klanten.
Model: 5kw / 10kw / 20kw / 30kw.
Generatortype: permanente magneet in drie fasen.
Lemmet: 3 * versterkt glasvezel
Werk windsnelheid: 3-30 m / s
Roterende schacht: horizontale as.
Type toren: monopaal toren / hydraulische toren / kantelen toren
Windenergiesysteem: op net / off grid / micro grid / hybride systeem en anderen.
1. Variabele pitch
Variabele pitch windgenerator is een gepatenteerd product en een pionier in de windgeneratorindustrie. Het zelf ontwikkelde centrifugale pitch-gestuurde mechanisme van de windgenerator past de bladhelling aan volgens de rotorsnelheid van de rotor en houdt de windgenerator op nominale rotatiesnelheid. De windgenerator heeft een stabiel uitgangsvermogen en veilige werking en is onderhoudsvrij.
Voordelen:
1) Mechanisch ontwerp, veilig en betrouwbaar
2) Nauwkeurige controle: Bovengrens van RPM wordt geregeld binnen 10 tpm, nauwkeurig beheer.
3) Meerdere bescherming voor belangrijke componenten, nauwkeurige bewerking.
2. ABS -Aerodynamisch remsysteem
Het ABS-systeem omvat een mechanisme voor het regelen van de hoogte, actieve rem, controller en andere onderdelen. Systeem detecteren windsnelheid, spanning, stroom en andere elektrische parameters om te bepalen of de windgenerator loopt of wordt uitgeschakeld.
ABS-systeem is de eerste keer dat een kleine windgenerator een automatische remfunctie realiseert. Traditionele rem inclusief dumpbelasting (elektronische rem), handmatige rem en niet-variabele steekrem.

? Contact nu

Andy Zhang (verkoopafdelingen)

Ningbo Inyan Solar Technology Co, ltd

Add .: No.190, Xingfu Road, Gaoqiao Town, Yinzhou District, Ningbo City, China

Tel: + 86-574-89075107 Fax: + 86-574-89075108

Skype: andyzgh Whatsapp / mobiel: +8613857880350

E-mail: sales003@inyansolar.com

Web: www.inyansolar.com
Onderzoek