Wind- en zonne-hybride systeem

Windturbine, wind- en zonne-licht, 300w windturbine fabrikant / leverancier in China, met wind- en zonne-hybride systeem, 100 W 200 W 300 W verticale as windturbine, 100 W 200 W 300 W wind- en zonne-hybride systeem en zo verder.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan een kwalitatief wind- en zonne-hybride systeem, dan bent u van harte welkom om het goedkope wind- en zonne-hybride systeem te kopen met een redelijke prijs van onze fabriek. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijving

Het product is een geïntegreerd systeem met wind- en / of zonne-energiebron, slimme controller en LED-verlichting. De elektriciteit is afkomstig van een hybride systeem voor wind en / of zonne-energie zonder conventioneel energieverbruik dat de energiebron onder alle omstandigheden waarborgt. Het systeem werkt met LED-licht met een hoge helderheid en een lange levensduur. Het slimme controlesysteem gebruikt een meervoudig energiebesparend circuitontwerp om de lichtefficiëntie te verbeteren en heeft de mogelijkheid van toezichtcontrole en gegevensverzameling.
Het product is gemakkelijk te installeren zonder de kabel die nodig is voor traditionele straatverlichting. Het heeft de lage gebruiks- en installatiekosten. Het kan op grote schaal worden gebruikt in gebieden zoals de straat, landschap, parken, tuinen en andere plaatsen.
Werkend principe
Het product gebruikt de zonnecellen die zonne-energie omzetten in elektrische energie door fotovoltaïsche effecten en de windaangedreven generator die de windenergie omzet in elektrische energie. De elektrische energie wordt via de slimme controller in de batterij opgeslagen. Wanneer de verlichting afneemt tot 10 lux en de nullastspanning van de zonnecel lager is dan 4,5 V, worden de accu's bijna leeg.
Tijdens de dagen met zonlicht wordt elektriciteit opgewekt uit de zonnecel. Tijdens de bewolkte en regenachtige dagen is elektriciteit uit de wind. Samen met de zonne- en windenergie kan het geïntegreerde systeem 24 uur per dag stroom leveren aan het licht. De elektriciteit kan door de batterijeenheid worden opgeslagen en het licht 's nachts door de controller laten stromen. De controller zorgt voor de lichte werking en data-acquisitie.
bestek
Lichtbron: LED-licht
Voltage (V): DC10.5V-14.4V
Nominaal vermogen (W): 30W
Kleurtemp. (K): 5000-6500
Kleurweergave: Ra> 70
Lichtstroom:> 2000 lm
Stralingshoek (graad): 140 °
Middenverlichting:> 15 lux
IP-klasse: IP65
Zonnecel (W): 100W
Energieopslagsysteem: loodzuuraccu, 12V / 200Ah
Doorlopende servicedagen onder regenachtige staat: 5 dagen
Artikel:
1. Windturbine met verticale as.
2. Start windsnelheid is 1,2 m / s, inschakelsnelheid windsnelheid is 1,8 m / s.
3. Volume is 2/3 minder dan andere.
4. Gewicht is 3/4 minder dan andere.
5. Genereer efficiëntie 20-30% meer dan anderen.
6. CE / RoHS / SGS

? Contact nu

Ningbo Inyan Solar Technology Co, ltd

Add .: No.190, Xingfu Road, Gaoqiao Town, Yinzhou District, Ningbo City, China

Tel: + 86-574-89075107 Fax: + 86-574-89075108

Skype: andyzgh Whatsapp / mobiel: +8613857880350

E-mail: sales003@inyansolar.com

Web: www.inyansolar.com
Onderzoek