Wind-Solar hybride systeem

Verticale as, 1m / S Start-up, Maglev Technology-producent / leverancier in China, met een Wind-Solar Hybrid System, Maglev Wind Turbine, Maglev Wind Turbine-1 enzovoort.

Productdetails
Mocht u behoefte hebben aan een kwalitatief wind-solair hybridesysteem, dan bent u van harte welkom om het voordelige wind-zonnehybridesysteem met een redelijke prijs in onze fabriek te kopen. Als een professionele fabrikant en leverancier, zijn we uitgerust met geavanceerde technologie om u beter van dienst te kunnen zijn.


Product detail

Basis informatie

Productomschrijving

Volgens het principe van magnetische levitatie windenergie-generator, onze onderzoekers creatief combineren met zonne-energie, vormden een nieuw type straatlantaarn producten, het product na vijf jaar van reclassering, bevestigen dat een heleboel technische parameter over de huidige traditionele wind- aanvullende systemen voor zonne-energie. Gebruik geen netspanning, geen trekdraden, geen transformator, klaar om overal te worden geïnstalleerd, verlichting zoals gewoonlijk bij regenachtig weer, veiligheid, esthetiek. Het is de beste keuze voor u wanneer u een aanvullende straatlantaarn op basis van wind en zonne-energie gebruikt.

Het werkingsprincipe is: In de zonnige dagen hangt het voornamelijk af van zonne-energie, wanneer het regenachtige weer afhangt van het vermogen van de windturbine. Onder normale omstandigheden. Wanneer de zonne-energie ontoereikend is, wordt windenergie toegevoegd om de tekortkomingen te verhelpen die een traditionele wind-zonne-complementaire lamp niet kan laten branden in regenachtige dagen, waardoor kracht en licht voor alle weersomstandigheden worden bereikt.

? Contact nu

Onderzoek